INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Zlatan Ibrahimovic a dezvăluit când se va retrage » Răspuns caracteristic oferit de suedez

Zlatan Ibrahimovic (40 de ani) va semna un nou contract cu AC Milan și nu dă semne că ar vrea să agațe ghetele în cui, mai ales că a revenit și la echipa națională a Suediei.
Zlatan Ibrahimovic (40 de ani) va semna un nou contract cu AC Milan și nu dă semne că ar vrea să agațe ghetele în cui, mai ales că a revenit și la echipa națională a Suediei.

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 martie 2022 13:41 / Actualizat duminica, 27 martie 2022 13:41

Zlatan Ibrahimovic (40 de ani) va semna un nou contract cu AC Milan și nu dă semne că ar vrea să agațe ghetele în cui, mai ales că a revenit și la echipa națională a Suediei.

Atacantul, chiar dacă a ajuns la o vârstă înaintată pentru un fotbalist, își dorește să joace cât mai mult, fiind speriat de gândul retragerii, așa cum a recunoscut chiar el.

Zlatan Ibrahimovic a dezvăluit când se va retrage

Întrebat din nou despre momentul în care va pune punct carierei de fotbalist, Ibra a oferit un răspuns savuros, în stilul său caracteristic. Suedezul a explicat că se va retrage doar atunci când va vedea pe cineva mai bun decât el. Până atunci însă, e decis să continue în fotbal.

„Cât timp voi juca? Până când voi vedea pe cineva mai bun decât mine. Nu vreau să mă retrag şi apoi să spun că aş fi putut continua. Aş regreta lucrul ăsta pentru tot restul vieţii mele. 

Viitorul este necunoscut momentan. Nu îmi fac planuri, vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Zlatan Ibrahimovic, potrivit Mundo Deportivo.

De ce se teme Zlatan Ibrahimovic de momentul retragerii

Atacantul suedez este conștient de faptul că adrenalina pe care o simte un fotbalist nu poate fi înlocuită ulterior. Chiar dacă va avea un alt rol în fotbal, nimic nu se compară cu emoțiile pe care le simte atunci când se află pe terenul de fotbal, motiv pentru care vrea să-și prelungească cât mai mult cariera. 

„Nu vreau să regret nimic mai târziu. Încerc sa trăiesc totul la maximum. Sunt panicat în legătură cu retragerea. Am acea mică temere, pentru că nu știu ce se va întâmpla după. Știu că voi avea multe oportunități ulterior, știu că voi primi multe oferte. 

Dar acea adrenalină pe care o am când mă aflu pe teren, nu o pot găsi altundeva. De asta am această panică. Voi continua cât timp pot. Voi sunteți cei care veți simți tristețe când mă opresc. 

Bucurați-vă cât timp mai sunt pe teren. Nu veți mai vedea din nou ceva la fel. Îl veți vedea pe Elanga (n.r. - Anthony Elanga 19 ani, mare speranță a fotbalului suedez, sub contract cu Man United) , dar nu-l veți mai vedea niciodată pe Ibrahimovic”, a declarat atacantul, conform Fotboll Skanalen.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Impresarul lui Gareth Bale, dezamăgit de Carlo Ancelotti: „E incredibil că Real Madrid nu îl folosește”

Christian Eriksen a înscris pentru Danemarca la primul meci pentru naţională după momentul delicat de la Euro » A marcat la doar 2 minute după ce a fost introdus pe teren!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează