INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Zlatan Ibrahimovic le-a redat speranța fanilor lui AC Milan » Mesaj al suedezului în stilul arhicunoscut: „Așteptați-mă pe San Siro...”

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 ianuarie 2020 12:00

Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) a revenit la AC Milan și a creat un val de entuziasm incredibil printre suporterii echipei italiene care ocupă un dezamăgitor loc 11 în Serie A.

„Important e că sunt aici, sunt foarte fericit și foarte emoționat. Am spus mereu că aceasta este casa mea, în sfârșit m-am întors la Milan.  

Am mai jucat la alte echipe, dar m-am întors acasă și asta e cel mai important. Un mesaj pentru fani? În sfârșit, sunt aici, așteptați-mă pe San Siro ca să vă fac să sărbătoriți”, a declarat Zlatan Ibrahimovic.

Pioli: „Zlatan e neobosit”

Stefano Pioli, antrenorul milanezilor, are doar cuvinte de laudă la adresa noului său elev: „Ibrahimovic e neobosit, are charismă, nu a încetat niciodată să muncească pentru a fi mai bun. Va aduce entuziasm și experiență. E dornic să ajute. 

Conducătorii mi-au făcut un cadou incredibil, acum trebuie să fim buni, să-l exploatăm așa cum trebuie pe Ibra, nu să-l folosim ca pe un scut. Noi trebuie să învățăm să fim Milan, să redobândim acea convingere și determinare care de multe ori ne-a lipsit”.

Ibrahimovic a mai jucat pentru „Diavol" între 2010 și 2012, reușind 56 de goluri și 24 de assisturi în 85 de meciuri. 

Vezi și:

Jose Mourinho recunoaște: „Lionel Messi ne-a făcut niște antrenori mai buni. Este dramatic și minunat în același timp”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
929626847105333
Mihai Florin  •  05 Ianuarie 2020, 13:07

Respect, Ibrahimovic cu toate că este de o aroganță maximă,omul a demonstrat că este un superfotbalist și un marcator la toate echipele care a jucat.A venit la Milan să-i dea peste nas lui Ronaldo.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close