INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

VIDEO Zlatan Ibrahimovic, interviu incisiv: „De când am plecat din Franța, nu aveți subiecte de discuție. Nu sunt de ajuns Messi, Mbappe și Neymar”

Zlatan Ibrahimovic/ foto Imago Images
Zlatan Ibrahimovic/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 31 octombrie 2022 14:06 / Actualizat luni, 31 octombrie 2022 15:05

Zlatan Ibrahimovic (41 de ani), fostul atacant de la PSG și în prezent la AC Milan, a oferit un interviu în Franța.

Plecat de la PSG în 2016, când ajungea la Manchester United, Ibrahimovic consideră că prezența lui Messi, Mbappe și Neymar în Ligue 1 nu este suficientă, iar absența lui este o pierdere uriașă pentru Franța.

West Ham, decizie surprinzătoare înainte de meciul cu FCSB
FCSB - WEST HAM
West Ham, decizie surprinzătoare înainte de meciul cu FCSB

VIDEO. Zlatan Ibrahimovic, interviu spectaculos în Franța

„De când am plecat din Franța, totul a căzut. Nu mai există subiecte interesante. Franța ar avea nevoie de mine, dar eu nu am nevoie de Franța.

Sigur, îi aveți pe Messi, Mbappe și Neymar, dar nu este suficient. De ce? Pentru că nu îl aveți pe Dumnezeu”, a declarat Zlatan Ibrahimovic zâmbind, pentru Canal +.

Zlatan Ibrahimovic a jucat la PSG între 2012 și 2016. El a plecat de la club din postura de cel mai bun marcator din istoria echipei, cu 156 de goluri. A fost depășit ulterior de Cavani, care a ajuns la 200 de reușite pentru PSG.

Alături de PSG, Ibrahimovic a cucerit 4 titluri în Ligue 1, două Cupe ale Franței, 3 Cupe ale Ligii Franței și 3 Supercupe ale Franței. A fost desemnat cel mai bun jucător din Ligue 1 în sezoanele 2012-2013, 2013-2014 și 2015-2016.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ancelotti a „călcat pe bec” » Ce riscă după ce a acuzat că Girona a primit „un penalty inventat”

Încăierare între granzii La Liga: Real Madrid critică arbitrajul și arată spre Barcelona

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează