INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

OFICIAL Zlatan Ibrahimovic a semnat: „Contract până în iunie 2022”

Zlatan Ibrahimovic (39 de ani) va rămâne la AC Milan pentru încă un sezon.
Zlatan Ibrahimovic (39 de ani) va rămâne la AC Milan pentru încă un sezon.

Articol de GSP - Publicat joi, 22 aprilie 2021 18:40 / Actualizat joi, 22 aprilie 2021 23:24

Zlatan Ibrahimovic (39 de ani) va rămâne la AC Milan pentru încă un sezon.

Inițial, informația a fost dezvăluită de renumitul jurnalist italian Fabrizio Romano: „Zlatan Ibrahimovic va semna un nou contract cu AC Milan până în iunie 2022. S-a ajuns deja la un acord”.

Apoi, Paolo Maldini, directorul tehnic al rossonerilor, a confirmat, într-o declarație scurtă oferită pentru Sky Sport: „Mai sunt mici detalii de pus la punct. Suntem foarte aproape de o prelungire”. Totul a devenit oficial în această seară.

Sunt foarte fericit. Am așteptat această zi și acum am mai adăugat un an, asta e tot ce contează. Milan e casa mea, sunt bine aici. Clubul, colegii mă fac să mă simt bine, îmi lipsesc enorm fanii pe stadion. Dacă voi putea, voi rămâne toată viața la Milano. Să lucrez cu Pioli e ușor, are mentalitatea și energia potrivite. A transformat echipa și își dorește să obțină maximum.
Zlatan Ibrahimovic

17 goluriși 3 pase decisive a reușit Ibrahimovic pentru AC Milan în actuala stagiune (25 de meciuri). Va împlini 40 de ani pe 31 octombrie

Zlatan Ibrahimovic: „Întineresc odată cu trecerea anilor”

„Nu vorbesc niciodată despre vârsta pe care o am. Eu cred că întineresc odată cu trecerea anilor, iar Paolo Maldini pune mereu presiune pe mine ca să-mi prelungesc contractul, dar trebuie să dovedesc mereu că merit să rămân pe San Siro”, declara în urmă cu o lună suedezul.

2 trofee a câștigatZlatan Ibrahimovic cu AC Milan: Serie A în 2010/11 și Supercupa Italiei în 2011

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Barcelona se opune curentului! Declarație oficială despre Super Ligă: „E necesară!”

Protest la Manchester United » Fanii au pătruns în baza de pregătire și au cerut plecarea proprietarului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează