INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FOTBALIȘTI

Zlatan Ibrahimovic marchează și în timpul pandemiei » Gol în amicalul disputat de echipa sa + I-a atacat pe fanii lui Malmo

Zlatan Ibrahimovic este unul dintre cei mai apreciați jucători suedezi din istorie
Zlatan Ibrahimovic este unul dintre cei mai apreciați jucători suedezi din istorie

Articol de - Publicat vineri, 24 aprilie 2020 14:50

Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) joacă fotbal. Nu la Milan și nu în Italia. În Suedia, țară în care viața continuă aproape normal și în care echipele se pot antrena și juca amicale fără spectatori.

Zlatan, care deține 25% din Hammarby și se pregătește cu echipa scandinavă, a evoluat astăzi într-un meci cu echipa B a clubului transmis în direct pe Internet. Cum era de așteptat, a ieșit în evidență.

Zlatan Ibrahimovic marchează și în timpul pandemiei » Gol în amicalul disputat de echipa sa + I-a atacat pe fanii lui Malmo
  • La apariția pe teren, avea un mesaj scris pe tricou: „Astăzi sunt puternic".
  • O cameră de televiziune i-a fost dedicată, fiecare mișcare fiindu-i urmărită.
  • A marcat un gol.

La sfârșit, a dat și un miniinterviu, criticându-i pe cei de la Malmo. Fanii formației la care a debutat în fotbal l-au desființat pe rețelele de socializare și i-au distrus statuia din fața stadionului după ce s-a aflat că a cumpărat o parte din acțiunile rivalei Hammarby.

„Am jucat la Malmo și am făcut ce am făcut, deși nu am fost bine primit. M-am purtat prea frumos cu ei", a declarat Ibra. "I-am ajutat un an întreg. Cum? Le-am dat 100 de milioane, ceea ce în timpurile astea... Ar trebui să fie recunoscători în loc să deschidă gura pentru a le simți respirația. Ajunge! De acum, vreau să sprijin Hammarby", a declarat Zlatan.

MESAJ. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Miliardar arestat pentru droguri și condamnat într-un caz de hărțuire sexuală, gata să cumpere drepturile numelui arenei Barcelonei

Noi prevederi de la Nyon: Top 5 Europa se pot încheia cu play-off + UEFA nu renunță la ideea de a interzice unele echipe din cupele europene

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează