INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Miliardar arestat pentru droguri și condamnat într-un caz de hărțuire sexuală, gata să cumpere drepturile numelui arenei Barcelonei

Alki David, în dreapta, fotografie din 2008, Guliver/gettyimages
Alki David, în dreapta, fotografie din 2008, Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 24 aprilie 2020 14:36

Alki David, 52 de ani, un antreprenor englez de origine greacă, prieten cu Mike Tyson, vrea ca stadionul celor de la Barcelona să se numească „Swissx Camp Nou”, după firma de medicamente pe care o deține.

După 62 de ani, Barcelona va vinde drepturile pentru numele propriului stadion. Nu va fi o afacere. O va face în scop caritabil. Toți banii primiți de la viitorul sponsor vor fi donați de clubul catalan pentru cercetarea în lupta împotriva coronavirusului.

Un miliardar cu afaceri în toată lumea vrea drepturile numelui „Camp Nou”

S-a găsit deja un cumpărător. Miliardarul Alki David, 52 de ani, un antreprenor englez de origine greacă născut în Nigeria, care deține mai multe companii. Printre ele:

  • A treia firmă de îmbuteliere a băuturilor Coca-Cola, cu fabrici în 28 de țări din lumea întreagă.
  • Firmă de navigație maritimă. 
  • Afaceri în industria filmului și în cea farmaceutică, implicându-l și pe fostul boxer american Mike Tyson, un bun prieten.
Miliardar arestat pentru droguri și condamnat într-un caz de hărțuire sexuală, gata să cumpere drepturile numelui arenei Barcelonei

foto: 99 de mii de locuri are Camp Nou, stadionul cu cea mai mare capacitate din fotbal

Caută un vaccin contra COVID-19

Potrivit Daily Mail, acesta a anunțat că a început deja negocierile și vrea să bată recordul pentru drepturile numelui unei arene de fotbal. „I-aș spune Swissx Camp Nou". După compania sa biofarmaceutică Swissx, care caută un vaccin contra COVID-19. 

„Dacă se va încheia, acest acord este o cale de a salva oameni. Împreună cu specialiștii epidemiologi, încercăm să găsim antidotul pentru acest virus".

Arestat pentru deținere de droguri. Condamnat pentru hărțuire sexuală!

Alki David, care a fost aproape să cumpere clubul Coventry în 2007, este însă un personaj foarte controversat. Numai în 2019 a fost acuzat în două mari scandaluri. Unul cu droguri, altul sexual:

  • În luna mai, a fost arestat pe insula caraibiană Saint Kitts, poliția descoperind marijuana în valoare de 1,5 milioane de dolari în avionul său particulat.
  • În decembrie, a fost condamnat la despăgubiri în valoare de 50 de milioane de dolari pentru hărțuire sexuală și violență.

2 miliarde de dolarieste estimarea averii afaceristului britanic Alki David

„E un moment istoric în lumea sportului. O șansă pe care nu vreau să o ratez. Cred că se va ajunge la un acord" 

Alki David, miliardar britanic

VIDEO UEFA s-a întrunit într-o videoconferință pentru a stabili modul în care vor continua competițiile interne:

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Noi prevederi de la Nyon: Top 5 Europa se pot încheia cu play-off + UEFA nu renunță la ideea de a interzice unele echipe din cupele europene

Brambureală totală: varianta uluitoare care s-ar putea crea în Liga Campionilor! Soluția extremă a UEFA

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
bruta_din_popesti_leordeni
bruta_din_popesti_leordeni  •  24 Aprilie 2020, 21:42

Sau si mai bine Barcelona ar putea sa-si numeasca stadionul Deniz Aytekin. La cat i-a ajutat turco-neamtul pe cei de la Barca sa elimine PSG in rusinea aia de meci ar putea sa-i ridice si o statuie

eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  24 Aprilie 2020, 19:54
Postat de hhannibal pe 24 Aprilie 2020, 17:23

"Nu cred că cineva cu o cultură medie, fie şi do­bîndită prin intermediul unor emisiuni şi lecturi de popularizare, poate să uite de existenţa în română a verbului a deprima şi a participiului său folosit adjectival, deprimat, astfel încît să simtă nevoia de a (re)crea verbul a depresa şi adjectivul depresat. Noile forme există însă în uzul actual incult sau doar neglijent, ba chiar li se pot găsi deja destule atestări în Internet şi în mass-media."

Am uitat sa te intreb din ce metropola a lumii faci "smaart uãrking" . Razi ca ciobul de oala sparta de capsunari, oamenii aia fac munca cinstita. Razi de ei cum rade unul de la call centre de angajatii din supermarket.

eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  24 Aprilie 2020, 19:13

Ma bucur ca stii sa folosesti google Jane. Romana mea nu o fii perfecta dar e buna pentru un copil plecat de 20 de ani din tara. In schimb engleza ta de balta...inca o data iti recomand sa citesti, macar istoria farcei tale. Franco era anti Real si.chiar dorea.sa desfiinteze echipele regelui. Farca ta are directori arestati si multe meciuri gen.Chelsea sau PSG, mi ar fii rusine.sa vb de VAR in locul tau la cate penaltiuri si rosii neacordate ati avut, so asta contra Realului. Iti poti imagine ce furaciuni faceti cu restul login. Dar .e ok Realul are.tripla CL istoricavoi.aveti.tripla la eliminari rusinoase cu 3+ goluri.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează