INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

ISTORIC: Camp Nou contra COVID-19 » Barcelona cedează drepturile numelui stadionului fundației clubului, pentru 2020-2021

Barcelona cedează pentru sezonul viitor drepturile pentru numele  stadionului către fundația clubului // sursă foto: Guliver/gettyimages +30   FOTO
Barcelona cedează pentru sezonul viitor drepturile pentru numele stadionului către fundația clubului // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 21 aprilie 2020 15:46

Gest impresionant făcut de Barcelona, simbolul Catalunyiei, a doua cea mai afectată zonă din Spania, după Madrid, de pandemia de COVID-19.

Barcelona a anunțat, printr-un comunicat oficial, că cedează pentru viitorul sezonul drepturile numelui stadionului unde joacă Messi și compania în contul Barça Foundation, în scopul strângerii de fonduri destinate în cercetarea spaniolă și pe plan mondial în lupta contra COVID-19.

„Se caută un sponsor care să cumpere dreptul de a-și asocia numele cu Camp Nou, iar banii rezultați vor fi repartizați parțial proiectelor medicale pentru combaterea coronavirusului". Iar cele mai bune vor fi alese de o comisie formată din mai mulți directori ai grupării blaugrana.

GALERIE FOTO. Cadre inedite din întreaga lume, în plină pandemie de COVID-19

+26 FOTO

MESAJ. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește mai multe știri despre Barcelona:

Mărturii cutremurătoare ale fostului președinte al Barcelonei: „În prima zi la pușcărie, mi-au dat 4 prezervative și 4 pungi cu vaselină”

Atacantul român care consideră că ar putea face față la Barcelona zilelor noastre: „Pivot, în locul lui Suarez. Cu Messi în spate, câștigam Liga fără probleme”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
107991897552266
Piramidon Quijote  •  21 Aprilie 2020, 17:56

Istoric ! Și fc fbsc își cedează numele numele stadionului pe care-or pribegi etapă de etapă , Fundației Flămândul Duckadam ... Poate așa-l mai satură cineva , și nu se mai *** emisiune de emisiune ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează