INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Zlatan Ibrahimovic, tot mai aproape de AC Milan: „E a doua mea casă. Pot juca până la 50 de ani”

Articol de - Publicat vineri, 29 noiembrie 2019 17:06

Zlatan Ibrahimovic (38 de ani), liber de contract după despărțirea de Los Angeles Galaxy, s-ar putea întoarce pe San Siro, la AC Milan.

La 38 de ani, Ibrahimovic nu se gândește la retragere. Și nici la varianta întoarcerii în Suedia. Hammarby nu avea legătură cu cariera sa. A cumpărat 50 la sută din acțiunile clubului scandinav.

Pe teren, Ibra plănuiește să revină la Milan. Potrivit cotidianului italian Gazzetta dello Sport, negocierile dintre clubul rossonero și Zlatan s-au intensificat în ultimele zile. Iar atacantul a lansat o declarație de dragoste în cotidianul roz.

Milan e a doua mea casă. Am amintiri minunate acolo, cu orașul și oamenii săi. Dacă proiectul mă stimulează, pot juca până la 50 de ani", a fost mesajul nordicului, care se compară cu faimosul Garibaldi.

Tocmai mi-am încheiat experiența la Los Angeles. A fost fantastic. De acum, suntem doi care au încercat să fie eroii celor două lumi: eu și Giuseppe Garibaldi". 

Garibaldi a fost un general vestit italian (1807-1882), supranumit „eroul celor două lumi" după incursiunile militare din Europa și America de Sud. 

2a fost numărul trofeelor cucerite de Ibrahimovici în doi ani la Milan (Serie A și Supercupa Italiei, în 2011); a înscris 56 de goluri în 85 de meciuri

VEZI ȘI:

Leo Messi, al 6-lea Balon de Aur?! France Football ar fi fost la Barcelona pentru interviul cu câștigătorul!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează