INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  CUPA MONDIALĂ 2022

Video//Exclusiv Adrian Cierpka, mijlocașul polonez de la Concordia Chiajna, descrie situația naționalei lui de la Mondial: „Suntem mândri de calificare, dar jocul este mult sub așteptări”

Foto: Adrian Cierpka
Foto: Adrian Cierpka

Articol de , - Publicat duminica, 04 decembrie 2022 14:08 / Actualizat duminica, 04 decembrie 2022 14:31

Adrian Cierpka (27 de ani), mijlocaș central la Concordia Chiajna și fost internațional în naționalele de juniori ale Poloniei, urmărește cu interes situația formației pregătite de Czeslaw Michniewicz. Cierpka speră ca Polonia să producă șocul cu Franța în optimi.

Într-un dialog cu GSP, Cierpka a explicat care este punctul forte al Poloniei cu Franța, dar și cum percep polonezii șansele echipei de a se califica în sferturile competiției.

Ofertă neașteptată pentru un jucător din Superliga » Patronul a confirmat negocierile: „Cred că pot să obțin 1 milion pe el”
TRANSFER
Ofertă neașteptată pentru un jucător din Superliga » Patronul a confirmat negocierile: „Cred că pot să obțin 1 milion pe el”

VIDEO. Adrian Cierpka: „Deschamps va opta pentru un stil mai defensiv cu Polonia”

„Franța e favorită cu Polonia, dar noi avem oportunitatea de a înscrie pe contraatac. Cred că Didier Deschamps va opta pe un stil mai defensiv pentru că vor dori să-și protejeze titlul de campioni mondiali. Țara se mândrește cu calificare, dar majoritatea polonezilor au mari așteptări și  critică foarte mult stilul de joc”, a spus Adrian Cierpka.

De la națională am vorbit cu fundașul dreapta, Robert Gumny, dar și cu Karol Linetty (n.r. - nu participă la Mondial), care este mai apropiat de lot și amândoi mi-au spus că atmosfera este punctul forte al echipei.
Adrian Cierpka, mijlocaș Concordia Chiajna

Mijlocașul polonez a ținut să laude reprezentativa Marocului pentru performanța de a se califica în optimile competiției.

„Dintre surprize de la Mondial, Marocul mi se pare o echipă foarte mare, care va face diferența și în optimi. În cazul lor, calculele de pe hârtie nu s-au potrivit deloc”, a spus Cierpka.

Citește și alte știri:

Infantino propune o schimbare REVOLUȚIONARĂ la Campionatul Mondial de fotbal

Leo Strizu recunoaște că e doar o marionetă: „Becali hotărăște, noi suntem simpli executanți” + „Pintilii are rolul cel mai important. Planul secundar este ocupat de mine”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close