FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ofertă neașteptată pentru un jucător din Superliga » Patronul a confirmat negocierile: „Cred că pot să obțin 1 milion pe el”

Victor Dican (stânga) este dorit de o echipă din prima ligă poloneză.
Foto: Imago
Victor Dican (stânga) este dorit de o echipă din prima ligă poloneză. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 decembrie 2022 12:34 / Actualizat duminica, 04 decembrie 2022 12:50

Valeriu Iftime (62 de ani), finanțatorul celor de la FC Botoșani, susține că are o ofertă pentru Victor Dican (22 de ani), fundașul central al formației moldovene, de la un club din prima liga poloneză. 

Anamaria Prodan l-ar fi pierdut definitiv pe Ianis Stoica! Ce susțin apropiații jucătorului
FCSB
Anamaria Prodan l-ar fi pierdut definitiv pe Ianis Stoica! Ce susțin apropiații jucătorului

Valeriu Iftime: „Am un impresar foarte fain care se ocupă de Dican”

„Am un impresar foarte fain care se ocupă de Dican și care mi-a spus niște lucruri frumoase despre el. Am vorbit și cu clubul, eu sunt de acord. E formație din prima ligă poloneză.

Botoșani nu cred că poate vinde un fundaș central sau un mijlocaș la închidere pe 2 milioane. Dar cred că 1 milion, 1,5 milioane pot să obțin pe el”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit Fanatik. 

Victor Dican a fost crescut de CSM Râmnicu Vâlcea

Victor Dican poate evolua atât pe postul de fundaș central, cât și pe poziția de mijlocaș defensiv. 

Victor Dican și-a făcut junioratul la CSM Râmnicu Vâlcea, orașul în care s-a născut. A mai trecut în carieră pe la Metalurgistul Cugir (iulie 2018 - iulie 2019) și Universitatea Cluj (iulie 2019 - ianuarie 2022). 

De la Universitatea Cluj s-a transferat la FC Botoșani, în schimbul sumei de 100.000 de euro. În tricoul moldovenilor, Victor Dican a bifat 37 de apariții, a marcat 2 goluri și a dat 4 pase de gol. 

650.000 de euroeste cota de piață a lui Victor Dican, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

VIDEO. Valeriu Iftime, declarații după FC Botoșani - FCSB 2-3: „Am văzut o echipă spectaculoasă”

Citește și:

„Săgeți” și către colegi, și către Rădoi! Andrei Ivan: „Nu am jucat de vreo 6 meciuri și tot eu sunt golgheterul echipei”

Basarab Panduru și Mihai Stoica au căzut de acord: „Dacă ar fi cineva care merită să fie în play-off, ei ar fi” + „Văd asta de multe etape”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
parpalache
parpalache  •  05 Decembrie 2022, 15:19

Și Dragu iese in evidența!Din pacate pentru el,mai mult ca sigur ca da Becali vreo 50 de mii pe el lu Iftime!Ca sa... se alature celor inca vreo zece,care au disparut in„gaura neagra”de la fcsb!

Desprecampioni
Desprecampioni  •  04 Decembrie 2022, 22:13

Rușine să vă fie ! *** campionatului. *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sorine
sorine  •  04 Decembrie 2022, 17:52

1,5 meleoane? Mai Iftimuta,pe un fundas dintr-o aparare care a luat 8 goluri intr-un meci,iei poate 1500 de lei. Poate ti-l cumpara Sanatatea ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează