INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  CAMERUN - SERBIA

Motivul pentru care Andre Onana a fost EXCLUS din lotul Camerunului de la Mondial » Primele informații

Andre Onana a fost exclus din lotul Camerunului / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Andre Onana a fost exclus din lotul Camerunului / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 28 noiembrie 2022 11:44 / Actualizat luni, 28 noiembrie 2022 12:41

André Onana (26 de ani), titularul din poarta Camerunului, a fost exclus de selecționerul Rigobert Song din lotul „leilor neîmblânziți” de la Campionatul Mondial.

  • Astăzi, de la ora 12:00, Camerunul înfruntă Serbia, în cel de-al doilea meci al africanilor din Grupa G. Titular în poarta camerunezilor e Devis Epassy, 29 de ani, care evoluează pentru formația saudită Abhaa. 

Se pare că decizia în privința lui André Onana ar fi fost luată din rațiuni disciplinare, în urma unei discuții pe care golkeeeper-ul a purtat-o cu selecționeru Rigobert Song. Potrivit reputatului jurnalist Fabrizio Romano, tehnicianul i-ar fi cerut lui Onana să-și schimbe stilul în care apără și să opteze pentru unul mai „tradițional”, lipsit în totalitate de „artificii”.

Doar că portarul „leilor neîmblânziți” nu a părut dornic să respecte sfaturile tehnicianului camerunez, iar următoarea decizie a fost excluderea sa din lot.

VIDEO Corespondență GSP din Qatar / Atmosferă electrizantă înainte de Camerun - Serbia

Citește și alte știri despre Campionatul Mondial din Qatar:

FOTO Moment stupefiant! Canelo Alvarez, boxerul momentului în lume, amenințări la adresa lui Messi: „Să nu dea Dumnezeu să te găsesc!”. De ce îl acuză

Cine e Niclas Fullkrug, eroul Germaniei: e poreclit „Gaură”, a acceptat o reducere substanțială de salariu și a marcat un număr incredibil de goluri într-un sezon

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează