Cine e Niclas Fullkrug, eroul Germaniei: e poreclit „Gaură”, a acceptat o reducere substanțială de salariu și a marcat un număr incredibil de goluri într-un sezon

Niclas Fullkrug, 29 de ani, foto: Imago
Niclas Fullkrug, 29 de ani, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 28 noiembrie 2022 09:26 / Actualizat luni, 28 noiembrie 2022 10:05

Salvatorul Germaniei în derby-ul cu Spania, 1-1, Niclas Fullkrug, 29 de ani, a acceptat să prelungească la Werder Bremen pe un salariu cu 30 la sută mai mic decât lua sezonul trecut.

Germania a luat o gură mare de aer la CM 2022 și de moral, 1-1 cu Spania, și speră din nou la „optimile" Campionatului Mondial de fotbal. Salvarea a venit abia în minutul 83, adusă de-o rezervă: Niclas Füllkrug. Un atacant descoperit de selecționerul Hansi Flick abia în această toamnă, după ce a marcat 10 goluri în 14 meciuri pentru promovata Werder! 

Tabloidul Bild i-a dat nota 1, „clasă mondială", dar a dezvăluit că în vară, la prelungirea contractului, responsabilii clubului din Bremen i-au diminuat salariul, cifrat atunci la 2,5 milioane de euro pe an, cu 30 la sută! 

Werder tocmai revenise în Bundesliga, dar se confrunta cu probleme financiare, iar Niclas a înțeles situația: „Le-am transmis că nu sunt prost și mi-e clar că, dacă vreau să rămân, nu mai pot câștiga aceiași bani”. 

Naționala de la CM care l-a cucerit pe Basarab Panduru: „Joacă fotbal de calculator. Nu e omenesc!”
LAUDE
Naționala de la CM care l-a cucerit pe Basarab Panduru: „Joacă fotbal de calculator. Nu e omenesc!”

Niclas Füllkrug, eroul din Spania - Germania 1-1, e poreclit „Gaură"

Niclas Fullkrug a „explodat" târziu, deși, la copii, făcea furori. Pentru primul său club, Ricklingen, a înscris 162 de goluri într-un sezon. 

Ca profesionist, însă, a trebuit să dea serios din coate. După anonimatul în care a evoluat la Fürth și la FC Nürnberg, el s-a transfert la Hannover 96 în sezonul 2016/17. Iar în următorul, Niclas Fullkrug a ridicat în sfârșit capul. Sub Andre Breitenreiter a fost pe teren în fiecare meci din Bundesliga și a marcat 14 goluri.

Eroul Germaniei are și propria marcă! Un spațiu interdentar din cauza căruia e porecit „Gaură". 

El a purtat aparat dentar în adolescență, dar nu a finalizat tratamentul: „Aparatul mi-a mărit decalajul astfel încât să existe suficient spațiu pentru un implant. Dar când s-a făcut suficient de mare, eram deja profesionist și nu m-am mai dus la dentist să finalizez lucrarea. Nu-i nici acum târziu, însă nevasta m-a cunoscut astfel și a învățat să mă iubească și așa".

1,75 milioanede euro pe sezon câștigă Füllkrug la Werder Bremen potrivit noului contract, încheiat în vară

Japonezul din Bundesliga care a răpus-o pe Germania la Campionatul Mondial, interviu haios dat în aprilie: „Hansi Flick? Ce e aia?”

 Citește și alte știri de Campionatul Mondial de fotbal: 

De ce fac suporterii japonezi curat după fiecare meci de la Mondial? Explicațiile fanilor

A venit nota de plată! » Sumă uriașă cheltuită de iubitele jucătorilor Angliei pe alcool în Qatar: „Barul a trebuit reaprovizionat”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
sbon
sbon  •  28 Noiembrie 2022, 13:49

mai terminati mai cu eroul pacii, eroul a fost antrenorul Spaniei care a schimbat fundas( si ce fundas Alba) in minutul 83 cand conduci cu 1-0 cu un copil care saracu s-a pierdut printre cei doi germani. Ce noima avea acea schimbare, in acel moment pe asemenea pozitie?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează