FOTO Incredibila poveste argentiniană! Doi jucători, chemați de urgență » De la grătar direct la Campionatul Mondial din Qatar

Thiago Almada și Angel Correa. Foto: Instagram @thiago_almada23
Thiago Almada și Angel Correa. Foto: Instagram @thiago_almada23

Articol de - Publicat vineri, 18 noiembrie 2022 12:52 / Actualizat vineri, 18 noiembrie 2022 13:28

Angel Correa (27 de ani) și Thiago Almada (21 de ani), care se întâlniseră la o miuță încheiată cu barbecue, îi înlocuiesc în naționala Argentinei pe Nicolas Gonzalez (24 de ani) și Joaquin Correa (28 de ani), accidentați.

Nici că putea exista o coincidență mai frumoasă. Doi jucători argentinieni au trecut de la grătar direct la Campionatul Mondial. Împreună, în același timp. 

Dorinel Munteanu a pierdut definitiv procesul cu FCSB și are de plătit o avere: „Au alte interese! Dumnezeu o să facă dreptate”
FCSB
Dorinel Munteanu a pierdut definitiv procesul cu FCSB și are de plătit o avere: „Au alte interese! Dumnezeu o să facă dreptate”

Angel Correa și Thiago Almada, de la grătar direct la Campionatul Mondial

Angel Correa, 27 de ani, cunoscutul atacant al lui Atletico, a plecat acasă, într-o scurtă vacanță, dezamăgit că nu fusese convocat în lotul pentru turneul final. Nu mai era nou, are 22 de meciuri și 3 goluri la națională. 

Marți seară, s-a întâlnit cu mai mulți prieteni, nu toți fotbaliști, la o miuță și un barbecue în Canuelas, Buenos Aires, a scris Ole. Printre apropiați, alt jucător, mai tânăr, Thiago Almada, 21 de ani, mijlocaș ofensiv la Atlanta United, cu o singură selecție la naționala albiceleste.

Incredibila poveste argentiniană! Doi jucători, chemați de urgență » De la grătar direct la Campionatul Mondial din Qatar
Angel Correa (al doilea) și Thiago Almada (în maiou negru). FOTO: Twitter @golazoargentino

Angel Correa și Thiago Almada nu se mai așteptau să fie chemați la națională

În același timp, în cantonamentul selecționatei, Lionel Scaloni trebuia să găsească soluții de urgență. Mai mulți jucători erau accidentați. Cel mai rău, Nicolas González (Fiorentina), o leziune musculară, și Joaquin Correa, care se plângea de dureri la genunchi. Pentru ei, Mondialul s-a terminat înainte să înceapă. 

În locul lor, au fost chemați chiar cei doi prieteni. Angel Correa și Thiago Almada au ajuns în Qatar. O mare surpriză. Niciunul nu se mai aștepta să fie chemat. 

Argentinienii stau în campusul universității din Qatar

Argentinienii au surprins cu alegerea cartierului general în timpul Mondialului. Nu au ales un hotel luxos, ci la University of Qatar. În campus! 

Un oficial al federației de la Buenos Aires a dezvăluit motivul în Daily Mail: „Am vizitat locul de mai multe ori și l-am preferat nu doar pentru că are o structură extraordinară, ci și pentru zona deschisă, excelentă de grătar. E important pentru noi, e parte din cultura noastră. Vrem ca băieții să se simtă bine, acasă. Sunt cei mai buni din lume și merită cea mai bună carne. Am venit să cucerim titlul mondial”. 

Incredibila poveste argentiniană! Doi jucători, chemați de urgență » De la grătar direct la Campionatul Mondial din Qatar
Campusul Universității din Qatar. Foto: Facebook Qatar University

Leo Messi stă singur în cameră

Cotidianul Ole a aflat că Leo Messi va locui singur în cameră pe toată durata turneului. De ce? Pentru că prietenul său, Sergio Aguero, s-a retras.

Cu el împărțea camera la fiecare reunire a naționalei de când erau juniori. După ce Kun a fost obligat să renunțe la fotbal, din cauza afecțiunii cardiace, Leo a preferat să stea singur.

Mai multe știri despre Campionatul Mondial:

Primele impresii de la Doha! Organizare impecabilă, Poliție peste tot, amabilitate ieșită din comun, dar și praf cât cuprinde și un aer irespirabil

Acuzații șoc înainte de startul Mondialului! Qatar ar fi mituit 8 jucători cu o sumă colosală pentru a câștiga primul meci

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
Juvezaur
Juvezaur  •  18 Noiembrie 2022, 14:50

barbecue.... ca nu mai stim sa spunem grătar..

sughibughi
sughibughi  •  18 Noiembrie 2022, 14:41

argentina e ca romania la handbal

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close