CORESPONDENȚĂ DIN QATAR Scene inedite la pauza meciului Anglia - Iran: ce au surprins reporterii GSP prezenți pe stadion

Scenele din pauza meciului Anglia - Iran / Sursă foto: Gazeta Sporturilor
Scenele din pauza meciului Anglia - Iran / Sursă foto: Gazeta Sporturilor

Articol de , - Publicat luni, 21 noiembrie 2022 16:20 / Actualizat luni, 21 noiembrie 2022 16:39

Scene inedite surprinse de reporterii Gazetei Sporturilor prezenți la confruntarea dintre Anglia și Iran, prima a zilei de la Campionatul Mondial.

  • Dan Udrea și Andrei Crăițoiu, trimișii GSP în Qatar, sunt prezenți la meci, pe stadionul Khalifa International, și transmit cele mai importante informații de la fața locului.

La pauza meciului, când englezii conduceau deja cu 3-0, rezervele celor două formații n-au putut să efectueze mișcările obișnuite de încălzire. Motivul? Voluntarii obsedați de curățenie și refacerea gazonului și-au făcut apariția pe teren, extrem de preocupați ca suprafața de joc să arate din nou ca la începutul meciului.

Cum s-a trăit Anglia - Iran de pe stadion

Fondul sonor de pe stadion este dominat de fanii Iranului, aflați la meci în număr mai mare decât englezii, mai transmit jurnaliștii GSP aflați pe „Khalifa International Stadium”. În unele zone ale stadionului, suporterii celor două reprezentative stau amestecați. 

Temperatura în afara stadionului este foarte ridicată, dar aerul condiționat din interiorul arenei asigură o temperatură plăcută la nivel de gazon și de tribune.

Citește și alte știri despre Campionatul Mondial din Qatar:

CORESPONDENȚĂ DIN QATAR GSP a luat pulsul mini-orașului creat special pentru Campionatul Mondial » Incursiune printre containerele care găzduiesc sutele de mii de fani internaționali

Reporterii GSP sunt pe stadion la Anglia - Iran » Englezii punctează a 3-a oară, după o acțiune pornită din propria jumătate! + Fondul sonor e dominat de iranieni, mult mai numeroși!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
mafa
mafa  •  21 Noiembrie 2022, 23:57

Ati surprins ce ?? !!!!....marea in deşert !!...scrieți doar ca sa vă justificaţi deplasarea...de tot râsul.

brentford
brentford  •  21 Noiembrie 2022, 19:47
Postat de wheelwright pe 21 Noiembrie 2022, 17:08

Acolo nu e nimeni voluntar. Adevaratii qatarezi sunt aia in cearceafuri, aia nu lucreaza nimic. Astia sunt toti imigranti din Asia si fac asta pe bani.

Nu-i mai corecta, dom’le! Nu vezi ca nu mai au bani nici de moderatori? Mai in incropesc si ei cate un articol la 15 minute sa faca trafic

wheelwright
wheelwright  •  21 Noiembrie 2022, 17:08

Acolo nu e nimeni voluntar. Adevaratii qatarezi sunt aia in cearceafuri, aia nu lucreaza nimic. Astia sunt toti imigranti din Asia si fac asta pe bani.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează