INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ARGENTINA - CROAȚIA

Un fost selecționer avertizează Croația: „Argentina încă nu și-a atins potențialul. Dar cred că o va face în semifinale”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 12 decembrie 2022 18:02 / Actualizat luni, 12 decembrie 2022 18:28

Jurgen Klinsmann, fost selecționer al Germaniei, a prefațat meciul Argentina - Croația, din semifinalele Campionatului Mondial (marți, 21:00). 

Neamțul a lăudat prestația lui Lionel Messi și este de părere că trupa lui Lionel Scaloni încă nu a jucat cel mai bun fotbal al ei.

Selecționerul Argentinei reacționează după acuzele din meciul cu Țările de Jos: „Noi știm să pierdem” » Ce spune de meciul contra Croației
ARGENTINA - CROAȚIA
Selecționerul Argentinei reacționează după acuzele din meciul cu Țările de Jos: „Noi știm să pierdem” » Ce spune de meciul contra Croației

Jurgen Klinsmann e sigur: „Argentina încă nu și-a atins nivelul maxim”

„Argentina încă nu și-a atins potențialul maxim. Dar cred că o va face contra Croației. În plus, în sferturi, față de Brazilia, Argentina a fost mai stabilă din punct de vedere emoțional, deși a fost egalată în ultimul minut. 

Argentina a făcut o treabă excelentă și s-a adaptat în funcție de rivale. Are jucători rapizi, iar Messi face diferența. Messi cel mai bun jucător de la acest Mondial. Face un turneu final extraordinar și este cel care câștigă meciurile”, a spus Klinsmann, potrivit TyC Sports.

Programul CM 2022: ce meciuri au mai rămas de jucat

  • 13 decembrie, ora 21 - semifinala Argentina - Croația
  • 14 decembrie, ora 21 - semifinala Franța - Maroc
  • 17 decembrie, ora 17 - Finala pentru locul 3
  • 18 decembrie, ora 17 - Finala

Argentina, a doua favorită la câștigarea CM 2022

Franța este favorita caselor de pariuri pentru un nou triumf mondial, al doilea la rând și al treilea din istorie (1998, 2018). Naționala lui Deschamps are o cotă de 2,07 pentru cucerirea trofeului, un avantaj ușor față de Argentina, creditată de bookmakeri cu 2,55.

 Croația și Maroc sunt outsidere: ex-iugloslavii au o cotă de 9 pentru a merge până la capăt, în timp ce africanii, primii din istorie care ajung în „careul de ași” al unui Mondial, sunt creditați cu 11,50.

VIDEO Totul despre Argentina - Croația

Citește și: 

„Lebăda neagră” a Croației » Ovidiu Ioanițoaia, despre Luka Modric, sufletul și motorul selecționatei lui Zlatko Dalic: „Te întrebi dacă-i om ori e mașină?!”

Emiliano „Dibu” Martinez, portarul necunoscut din 2020 e acum eroul Argentinei » Cel care provoacă și apără penalty-uri e preferatul lui Messi: „Ești o fiară!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează