INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ARGENTINA - FRANȚA

GALERIE FOTO Va fi spectacol și în tribune la finala Mondialului » Cele mai frumoase partenere ale fotbaliștilor vor face senzație la Argentina - Franța

Zoe Cristofoli, iubita lui Theo Hernandez +32   FOTO
Zoe Cristofoli, iubita lui Theo Hernandez

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 decembrie 2022 13:56 / Actualizat duminica, 18 decembrie 2022 14:03

Argentina - Franța va fi finala Campionatului Mondialul 2022, iar jucătorii celor două echipe promit spectacol pe teren.

  • Argentina - Franța e marea finală a Campionatului Mondial din Qatar 2022. Ultimul act se va disputa azi, de la ora 17:00.  Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT+FOTO pe GSP.ro și în direct pe TVR 1.

Spectacol va fi și în tribunele „Lusail Stadium”. Fotbaliștii argentinieni și francezi vor fi susținuți de iubite și de soții la partida din această după amiază. 

FOTO Va fi spectacol în tribune la Argentina - Franța 

Iubitele unor jucători precum Leo Messi, Lautaro Martinez, Matteo Guendouzi, Lisandro Martinez, Rodrigo de Paul, Theo Hernandez sau Kylian Mbappe vor asista la partidă și își vor încuraja partenerii, așa cum au făcut-o pe întreaga durată a turneului final din Qatar.

Agustina Gandolfo, iubita lui Lautaro Martinez
Martina Stoessel, iubita lui Rodrigo de Paul
Martina Stoessel, iubita lui Rodrigo de Paul
Martina Stoessel, iubita lui Rodrigo de Paul
Martina Stoessel, iubita lui Rodrigo de Paul
+28 FOTO

Cu siguranță vor atrage toate privirile.

Miza financiară din Argentina - Franța. Câți bani câștigă fiecare echipă 

În afara gloriei, campioana mondială va da și o lovitură financiară. FIFA a pus la bătaie premii record pentru actuala ediție. Câștigătoarea trofeului va încasa un cec în valoare de 42 de milioane de dolari. Finalista va primi 30 de milioane.

Citește și: 

Cel mai nebun bilet din istorie? După 9 luni de emoții a ajuns la ultimul meci, Argentina - Franța! A cedat în această dimineață și a dat cashout pentru o sumă enormă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ali.bec
ali.bec  •  18 Decembrie 2022, 14:19

Chiar îmi făcusem griji ca nu vom primi o avancronica pe măsura unei finale de CM. M-am liniștit.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează