INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ARGENTINA - FRANȚA

Cel mai nebun bilet din istorie? După 9 luni de emoții a ajuns la ultimul meci, Argentina - Franța! A cedat în această dimineață și a dat cashout pentru o sumă enormă

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 decembrie 2022 20:08 / Actualizat duminica, 18 decembrie 2022 20:08

Cu puțin timp înainte de Argentina - Franța, finala Campionatului Mondial 2022, Daniel Forte, un fan care a făcut un pariu incredibil, a obținut suma de 283.000 de dolari, pentru un bilet pe care a mizat doar 26$ și care l-a ținut cu sufletul la gură timp de 9 luni.

UPDATE 20:10 / Cel mai inspirat cash-out la Campionatul Mondial

Argentina a învins-o pe Franța și a cucerit al treilea titlu mondial din istorie! A fost 2-2 la finalul timpului regulamentar, 3-3 după reprizele de prelungire și 4-2 pentru „pume” la loviturile de departajare.

Daniel Forte s-a dovedit extrem de inspirat. Dacă ar fi mers până la capăt cu biletul, ar fi pierdut tot! Cash-out-ul i-a adus fabuloasa sumă de 283.000 de dolari.

„De ce nu are Argentina jucători negri la Cupa Mondială?”. O analiză provocatoare Washington Post a declanșat reacții zgomotoase în întreaga lume
ARGENTINA
„De ce nu are Argentina jucători negri la Cupa Mondială?”. O analiză provocatoare Washington Post a declanșat reacții zgomotoase în întreaga lume

Cu Argentina favorită la casele de pariuri să câștige Campionatul Mondial din Qatar, un parior nu a vrut să riște nimic. Astfel, a acceptat oferta casei de pariuri și a închis pariul pentru 283.000 de dolari. N-a mai avut încredere în Franța, pe care mizase că va câștiga Cupa Mondială. Dacă mergea până la capăt, putea câștiga 557.000 de dolari!

A câștigat 283.000 de dolari cu doar 26$

Cu 26 de dolari pariați, Daniel Forte a obținut o sumă imensă. Acesta a mizat pe 7 evenimente din mai multe sporturi. Pe rând, toate evenimentele au fost câștigătoare și a ajuns la ultimul de pe bilet: Franța să ridice din nou Cupa Mondială.

A trăit la intensitate maximă fiecare partidă a campioanei en-titre, dar Forte a preferat să nu mai aștepte deznodământul finalei Mondialului. A încasat banii și a postat pe TikTok momentul în care își anunță mama de decizia luată.

„Da, mamă. Am renunțat. Am luat banii. Te iubesc”, a fost mesajul acestuia.

Biletul nebun:

  • Franța să câștige Campionatul Mondial (fotbal)
  • Golden State Warriors să câștige titlul în NBA (baschet) ✅
  • Colorado Avalanche să câștige Stalney Cup (hochei) ✅
  • AC Milan să câștige Serie A (fotbal) ✅
  • Los Angeles FC să câștige MLS (fotbal) ✅
  • Manchester City să câștige Premier League (fotbal) ✅
  • Kansas să câștige NCAA (campionatul de baschet al colegiilor) ✅
     
Match Quiz finala CM: Argentina - Franța
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Argentina - Franța și poți câștiga 1.200 de lei cash! Premii totale de 4.000 de lei.

Argentina, favorita caselor de pariuri la câștigarea Campionatului Mondial 

Deși înainte de sferturi Franța era cotată cu prima șansă, bookmakerii o văd acum favorită pe Argentina. Trupa lui Lionel Messi are o cotă cuprinsă între 2.65 și 2.82 pentru o victorie, în timp ce cota Franței este 3-3.2

Argentina - Franța, echipe probabile

ARGENTINA: E. Martínez - Molina, Romero, Otamendi, Lisandro Martínez, Acuña - De Paul, Enzo Fernandez, Mac Allister - Messi, Alvarez 
SELECȚIONER: Lionel Scaloni

FRANȚA: Lloris - Kounde, Varane, Upamecano, T. Hernandez - Tchouameni, Rabiot - Dembele, Griezmann, Mbappe - Giroud
SELECȚIONER: Didier Deschamps

VIDEO Argentina, favorita lui Vasile Maftei: „Am vrut de la început să câștige Campionatul”

Citește și: 

O legendă a Franței surprinde înainte de finala Mondialului: „Messi merită să câștige trofeul”

Scandal după finala dintre Croația și Maroc » Walid Regragui a făcut cu greu pace: „Am vrut doar să le aducem oamenilor puțină bucurie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
bridges
bridges  •  19 Decembrie 2022, 07:18

Cred ca l-ati aratat suficient. Chiar daca publicitatea cu articolul o fi fost platita generos de casele de pariuri trebuia mentionat ca este un caz la cateva milioane. Cei mai multi, marea majoritate, pierd, isi pierd toti banii, ajung datori, in depresie, chiar mai rau...doamne fereste.

lapusneanul
lapusneanul  •  18 Decembrie 2022, 22:15
Postat de ortega pe 18 Decembrie 2022, 14:50

Franța va câștiga , dar omul nu a greșit , a fost doar prudent . Cu 26 de coco să câștigi 200 000 sau 500 000 tot tun e ...

iar ai avut dreptate...hahaha

lapusneanul
lapusneanul  •  18 Decembrie 2022, 22:10
Postat de VanBasten pe 18 Decembrie 2022, 20:16

Din pacate, pariul cu greutatea pare pierdut

care pariu și cine l-a pierdut ?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează