Dybala dezvăluie cine l-a salvat la penalty-ul din finală: „Voiam să trag în diagonală, unde s-a aruncat portarul”

Paulo Dybala // FOTO: Guliver/GettyImages +33   FOTO
Paulo Dybala // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 decembrie 2022 10:03 / Actualizat miercuri, 21 decembrie 2022 22:16

După petrecerea din Buenos Aires, Paulo Dybala a ajuns în orașul natala, Cordoba, unde a vorbit despre finala contra Franței.

Atacantul de 29 de ani de la AS Roma a dezvăluit ce a trăit în timpul finalei și a explicat cum portarul Emiliano Martinez l-a ajutat să-l învingă pe Hugo Lloris.

Nebunie și în Rosario! Lionel Messi a intrat în casă doar cu ajutorul polițiștilor
ARGENTINA
Nebunie și în Rosario! Lionel Messi a intrat în casă doar cu ajutorul polițiștilor

Paulo Dybala a dezvăluit cum l-a ajutat Dibu Martinez în finala cu Franța

„Sunt terminat. În ultimele 3 zile cred că am dormit 5 ore. Au fost zile incredibile. Am visat asta toată viața. Nu am cuvinte. 

Ceea ce am trăit este de neuitat, mai ales pentru ceea ne-ați făcut să simțim. Erați atât de departe, dar v-am simțit aproape. Nu aveam de gând să vă dezamăgim. Acum e momentul să ne bucurăm,

Când selecționerul mi-a spus că voi intra pe teren, știam că va fi pentru a executa un penalty. Știam că trebuie să fiu cât mai calm. Nu era ușor pentru nu joci mereu o finală de Mondial. 

Când am mers spre locul în care se afla mingea, drumul mi s-a părut foarte lung. Parcă nu mai ajungeam. Vorbisem cu «Dibu», după ce Franța a ratat, și mi-a zis să trag pe mijloc. Eu voiam să trag în diagonală. Portarul s-a aruncat pe acel colț, dar eu l-am ascultat pe colegul meu. Nu greșești dacă tragi tare și pe mijloc”, a spus Dybala, citat de TyC Sports.

GALERIE FOTO Au filmat-o goală în tribuna Argentinei la finala câștigată cu Franța!

O fană din Argentina a fost atât de entuziasmată de victoria cu Franța din finala CM 2022, încât a ales să își arunce tricoul de bucurie și să rămână topless.

+27 FOTO

FOTO. Nebunie în Buenos Aires

În Buenos Aires, 5 milioane de oameni au ieșit pe străzi pentru a sărbători victoria de la Campionatul Mondial. Totul s-a transformat într-un haos, iar la un moment dat, din cauza blocajului imposibil de depășit, argentinienii au oprit autocarul, trecând în elicoptere, și doar au survolat centrul capitalei, la Obelisc.

+22 FOTO

Citește și: 

Cine e femeia pe care Lionel Messi a îmbrățișat-o pe teren după finala Mondialului » Fanii au crezut că e mama lui

Nebunie și în Rosario! Lionel Messi a intrat în casă doar cu ajutorul polițiștilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează