INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ANGLIA - FRANȚA

Arsene Wenger, înainte de duelul din „sferturi”: „Anglia este echipa care îi poate pune Franței cele mai multe probleme la acest Campionat Mondial”

Arsene Wenger.
Foto: Imago
Arsene Wenger. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 decembrie 2022 17:35 / Actualizat vineri, 09 decembrie 2022 17:45

Arsene Wenger (73 de ani), legendarul antrenor francez al celor de la Arsenal, a prefațat meciul dintre Anglia și Franța, din „sferturile” de finală ale Campionatului Mondial din Qatar. Partida se va juca sâmbătă seară, de la ora 21:00, și va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată de TVR 1. 

Tehnicianul din Hexagon crede că meciul dintre Anglia și Franța reprezintă „finala timpurie” a turneului final din Golf. De asemenea, Arsene Wenger spune că Anglia este singura națională de la Campionatul Mondial care îi poate pune probleme „cocoșului galic” în această competiție. 

Selecționerul Camerunului, filmat pe ascuns în timp ce explică de ce l-a scos pe Onana din lotul de Mondial: „Băiețelul meu, nu am timp pentru asta”
CAMERUN
Selecționerul Camerunului, filmat pe ascuns în timp ce explică de ce l-a scos pe Onana din lotul de Mondial: „Băiețelul meu, nu am timp pentru asta”

Arsene Wenger: „Meciul dintre Anglia și Franța este finala timpurie a acestei competiții”

„Naționala Franței este una care, din punct de vedere fizic, este peste celelalte echipe prezente la Campionatul Mondial din Qatar. Singura echipă care i-ar face față la acest capitol ar fi Anglia. 

Mijlocașii englezilor, în special Jude Bellingham, se pot descurca foarte bine. De aceea, consider că Anglia este echipa care îi poate pune Franței cele mai multe probleme. Meciul dintre Anglia și Franța este finala timpurie a acestei competiții”, a spus Arsene Wenger pentru cotidianul francez L'Equipe, citat de englezii de la Daily Mirror

Arsene Wenger: „Franța își poate apăra titlul de campioană mondială”

„Spun același lucru de șase luni: Franța își poate apăra titlul de campioană mondială. Franța are un lot tânăr, dornic să câștige trofee, o generație care nu a ajuns încă la final”, a mai declarat tehnicianul francez. 

VIDEO. Cote de Super Mondial / Propunerile noastre pentru Anglia - Franția și Portugalia - Maroc

Citește și:

E fumător înrăit, dar a setat recorduri impresionante la Campionatul Mondial » Povestea atipică a maratonistului Croației

Pelé îl consideră pe Kylian Mbappe succesorul său: „Sunt fericit să te văd depășindu-mi alt record”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează