INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  CROAȚIA - BRAZILIA

E fumător înrăit, dar a setat recorduri impresionante la Campionatul Mondial » Povestea atipică a maratonistului Croației

Marcelo Brozovic e un fumător înrăit
Marcelo Brozovic e un fumător înrăit

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 decembrie 2022 14:56 / Actualizat vineri, 09 decembrie 2022 15:59

Marcelo Brozovic (30 de ani), mijlocaș indispensabil pentru Croația la Campionatul Mondial, setează recorduri impresionante în materie de kilometri alergați, în ciuda faptului că nu are o viață extrasportivă tocmai exemplară.

  • Croația - Brazilia, primul „sfert” de la Campionatul Mondial, se dispută vineri, de la ora 17:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TVR 1.

Marcelo Brozovici a stabilit un nou record mondial la distanța parcursă pe teren la meciul cu Japonia. În 120 de minute a acoperit 16,7 km. Vechiul record îi aparținea tot lui.

Legitimat la Inter din 2015, Brozovic impresionează lumea fotbalului deși în „CV-ul” său are și câteva escapade legate de plăcerile sale vinovate. În ultimii ani, experimentatul fotbalist născut la Zagreb nu s-a ferit să apară în spațiul public în diverse ipostaze controversate, legate de consumul de alcool sau țigări, două dintre viciile de la care cu greu se abține.

Marcelo Brozovic e un fumător înrăit, nu a ascuns niciodată hobby-ul său nociv, însă disponibilitatea remarcabilă la efort l-a ferit de sancțiuni drastice din partea antrenorilor săi.

E fumător înrăit, dar a setat recorduri impresionante la Campionatul Mondial » Povestea atipică a maratonistului Croației
Brozovic, în timpul Mondialului din 2018, unde croații au ajuns până în finală

Marcelo Brozovic, maratonistul Croației la Campionatul Mondial

Marcelo Brozovici continuă să impresioneze prin capacitatea sa extraordinară de efort. Mijlocașul de 30 de ani îi obișnuise deja pe tifosii lui Inter cu cifrele sale ieșite în comun, fiind jucătorul din Serie A care aleargă cel mai mult. Închizătorul croat nu a ratat niciun minut la turneul final din Qatar, pentru că selecționerul Zlatko Dalici știe că se poate baza pe el și 120 de minute, cum s-a întâmplat la „optimea” cu Japonia.

Precedentul record îi aparținea și data de la precedenta Cupă Mondială. În urmă cu patru ani,la Moscova, la semifinala CM contra Angliei (1-1, 2-1 după prelungiri), mijlocașul născut la Zagreb se oprise în minutul 120 la 16,33 kilometri.

VIDEO Toate informațiile înaintea „sfertului” Croația - Brazilia

Citește și alte știri despre Campionatul Mondial din Qatar:

Fotbaliștii care își multiplică prețul după Campionatul Mondial » 17 nume interesante care au „explodat” în Qatar

Pelé îl consideră pe Kylian Mbappe succesorul său: „Sunt fericit să te văd depășindu-mi alt record”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  09 Decembrie 2022, 18:51
Postat de vasileroaita pe 09 Decembrie 2022, 16:52

Gerson, maratonistul marii echipe a Braziliei de la Mondialul din Mexic 1970 fuma 100 de țigări pe zi!! Colegii lui spuneau că fuma și sub duș!!

trebuie sa fie exagerat...am auzit cel mult de oameni care fumau..3 pachete pe zi...ce spui tu acolo sunt 5 PACHETE. Din 24 de ore, scadem 12(noaptea) si ramanem cu 720 de minute. Pt a fuma 100 de tigari in 720 de min, e nevoie de una la 7,2 min...bine am fost fumator, stiu ca uneori (mai ales daca ai baut ceva) se poate fuma o tigara mult mai repede...dar totusi...mi se pare exagerat...nu are cum 100!!

ccc745
ccc745  •  09 Decembrie 2022, 16:56

Nu «seteaza» recorduri, academicienilor, stabileste…. «Da-ti» si voi pe la scoala…

vasileroaita
vasileroaita  •  09 Decembrie 2022, 16:52

Gerson, maratonistul marii echipe a Braziliei de la Mondialul din Mexic 1970 fuma 100 de țigări pe zi!! Colegii lui spuneau că fuma și sub duș!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează