Audiența TVR în timpul primului meci de la Campionatul Mondial din Qatar

Qatar - Ecuador/ foto Imago Images +20   FOTO
Qatar - Ecuador/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 21 noiembrie 2022 17:02 / Actualizat luni, 21 noiembrie 2022 22:14

Ceremonia de deschidere și primul meci de Campionatul Mondial, Qatar- Ecuador 0-2, au plasat TVR 1 în topul audiențelor, duminică.

Transmisiunea cu ceremonia, începută la 16:40, și emisiunea care a prefațat meciul, au generat audiențe de 3,3% pe Targetul Urban18+.

Scene inedite la pauza meciului Anglia - Iran: ce au surprins reporterii GSP prezenți pe stadion
ANGLIA - IRAN
Scene inedite la pauza meciului Anglia - Iran: ce au surprins reporterii GSP prezenți pe stadion

TVR 1, lider de audiență în timpul meciului Qatar - Ecuador

Minutul care a atins maxima audiență a fost la 18:34, adică în minutul 34 al meciului Qatar- Ecuador, început la ora 18:00. În acel moment, 1 milion de telespectatori urmăreau meciul de pe TVR 1, potrivit unui comunicat de presă emis de televiziunea română.

TVR a ocupat locul 1 atât pe targetul Național 18+ (RTG 6,3%, Share 14,4%), cât și pe cel Urban 18+ (RTG 7,2%, Share 17,9%)

Repriza a doua a dus TVR 1 pe locul doi la nivel național, iar pe parcursul întregii zile de duminică, televiziunea română a fost pe poziția a treia la nivel național în topul grupurilor de televiziuni.

Toate meciurile de la Campionatul Mondial din Qatar sunt transmise de teleiviziunea română. Pe TVR 1 se vor vedea toate meciurile din primele două etape din grupe, și fazele eliminatorii. Ultima etapă din grupe va fi transmisă atât de TVR 1, cât și de TVR 2.

Cele mai tari imagini de la Qatar - Ecuador

Qatar - Ecuador / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Qatar - Ecuador / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Qatar - Ecuador / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Qatar - Ecuador / Sursă foto: Guliver/Getty Images
+16 FOTO

VIDEO. Între meciuri se face plajă în Doha

Citește și alte știri despre Campionatul Mondial: 

GSP a luat pulsul mini-orașului creat special pentru Campionatul Mondial » Incursiune printre containerele care găzduiesc sutele de mii de fani internaționali

Olivier Giroud, aproape de o performanță incredibilă! „Kartul” poate fi golgheterul all-time al Franței » Peste Thierry Henry!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează