Cel mai DUR discurs la adresa Braziliei: „Mă bucur că nu s-a calificat! Trebuie să plătești pentru bătaia de joc”

Brazilia a părăsit Mondialul în sferturi / Sursă foto: Guliver/Getty Images +19   FOTO
Brazilia a părăsit Mondialul în sferturi / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 decembrie 2022 16:23 / Actualizat sambata, 10 decembrie 2022 17:55

Fostul internațional Basarab Panduru a comentat eliminarea suferită de Brazilia în fața Croației de la Campionatul Mondial (1-1, 2-4 la penalty-uri), explicând de ce simte o satisfacție pentru eșecul sud-americanilor. Analistul consideră nepotrivită atitudinea fotbaliștilor lui Tite de la precedentele meciuri.

Croaţia nu a fost echipa mai bună cu doar un şut pe poartă, dar mă bucur că Brazilia nu s-a calificat, că toată lumea aştepta semifinala Brazilia - Argentina. Dar bătaia aia de joc (n.r. - face referire la dansul fotbaliștilor brazilieni) …

Trebuie să primeşti o palmă pentru bătaia aia de joc! I-ai văzut mai slabi decât tine (n.r. - pe sud-coreeni) și ai început să dansezi, să faci lucrurile alea. Nu vreau să văd că plângi după bătaia aia de joc. Dansezi doar cu Coreea de Sud? Dansează şi acum! Dacă făceau coreenii aşa cu ei? Săreau la bătaie, nu? Ăia sunt educaţi, umili.

A început şi Tite să danseze atunci. Îi trăgea palme Richarlison în cap lui Tite, aia e bătaie de joc. Capul sus, fiţi şemecheri, dansaţi! Vreţi mereu să jucaţi doar cu Coreea de Sud? Trebuie să plăteşti pentru bătaia de joc. Trebuie învăţat ceva de aici. Dansezi după Campionatul Mondial, nu înainte”,  a declarat Basarab Panduru, conform Orange Sport

Fii bărbat, dansează şi acum. I-au trebuit lui Tite dansuri şi palme în cap, trebuie să demisionezi acum. Croaţii sunt foarte serioşi. Eu aveam încredere în Serbia, am zis că cine îi opreşte pe ăia patru de la mijloc? Mi s-au părut neserioşi. Erau cu mâna pe sus, nu se poate fără disciplină. La croaţi nu vezi aşa ceva. Din avion se vede că Modric e foarte bun, vezi că Brozovic ţine echipa acolo.

- Basarab Panduru

Tite nu mai este selecționerul Braziliei

Tite, selecționerul Braziliei, a demisionat după eliminarea de la Campionatul Mondial, 1-1 (2-4 d.pen.) în sfertul de finală cu Croația.

Tite o antrena pe Brazilia din 2016 și avea ca mare obiectiv câștigarea Campionatului Mondial. A eșuat în 2018, nu a reușit nici acum. De fiecare dată, Brazilia lui Tite a fost eliminată în sferturi: în 2018 de Belgia, acum cu Croația.

Finalul unui ciclu”, a spus Tite după meci.

El anunțase încă din februarie că acest Campionat Mondial va fi ultimul pentru el la cârma Braziliei: „Am câștigat totul în carieră, îmi lipsește doar Campionatul Mondial”.

FOTO / Cele mai tari glume după eliminarea Braziliei de la Campionatul Mondial

„Cum a început / Cum merge”
+15 FOTO

Citește și alte știri despre naționala Braziliei: 

FOTO Imaginea Mondialului » Cine l-a consolat pe Neymar, imediat după fluierul final al partidei Croația - Brazilia

Mesajul impresionant al lui Pele pentru Neymar, după ce fotbalistul a lăsat să se înțeleagă că s-ar putea retrage din naționala Braziliei: „Continuă să ne inspiri, iar eu voi continua să sărbătoresc fiecare gol al tău”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (25)
ricco
ricco  •  12 Decembrie 2022, 03:32

Am spus-o INTOTDEAUNA, inca de pe vremea "raposatului" pele, cind era doar suficient sa-i atingi, iar jucatorii brazilieni se rostogoleau De Cel Putin DOUAZECI / 20 DE ORI pe teren... Un 'teatru' INFECT care pe acea vreme intimida nu numai pe adversari dar Si Pe Arbitru... Ca sa nu mai vorbesc de Scuipaturile si injuraturile pe care "marile" vedete braziliene, in frunte cu 'pele', le adresau adversarilor... Inclusiv Romanilor cind au jucat cu ei... Brazilia ramine o echipa de *** cu samba lor de ***-T si sper sa NU mai cistige CM, CIT VA EXISTA PAMINTUL...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

emil1986
emil1986  •  10 Decembrie 2022, 20:50
Postat de dobrin pe 10 Decembrie 2022, 20:26

Parca n-avea loc in echipa nationala decat ca rezerva...

Pai da, ma, n-avea loc. Da' stii de ce, ignotanta maxima??? Pentru ca-l avea concurent pe post cu marele Gheorghe Hagi, cel mai valoros jucator roman ever. D-asta.

Hcm27
Hcm27  •  10 Decembrie 2022, 20:30

Sunt doua aspecte distincte,care nu au legătură unul cu celălat:modul în care ai jucat un meci și bucuria de după un gol marcat.Brazilienii asa se bucura ei prin dans,după gol.Nu trebuie considerata o "sfidare a adversarului".Cred ca-i penaliza arbitrul dacă era vorba de asa ceva.La capitolul fotbal au rămas datori.Au întrat în jocul croaților și au fost eliminați.Cu toată tehnica pe care o dețin,jucătorii de fotbal brazilieni foarte rar s-au calificat mai departe la loviturile de departajare

Vezi toate comentariile (25)
Comentează