FOTO Jucătorul-surpriză din lotul Braziliei și-a cerut iubita în căsătorie imediat după anunțul convocării

Pedro și-a cerut iubita în căsătorie // foto: captură Twitter Flamengo +12   FOTO
Pedro și-a cerut iubita în căsătorie // foto: captură Twitter Flamengo

Articol de GSP - Publicat marti, 08 noiembrie 2022 10:35 / Actualizat marti, 08 noiembrie 2022 10:55

Pedro Guilherme Abreu dos Santos (25 de ani), atacantul lui Flamengo care a prins lotul Braziliei pentru Campionatul Mondial din Qatar, și-a cerut iubita în căsătorie imediat după ce a primit vestea convocării.

Printre cei 9 jucători de atac convocați de Tite pentru Campionatul Mondial din Qatar, se numără și Pedro, atacant cu 61 de goluri în 149 de meciuri pentru Flamengo.

+8 FOTO

Pedro, atacantul lui Flamengo, și-a cerut iubita în căsătorie imediat după anunțul convocării la Campionatul Mondial

În timp ce selecționerul Tite anunța numele care au prins lotul Braziliei, Pedro urmărea transmisiunea împreună cu prietenii și familia lui.

În momentul în care și-a auzit numele pe lista convocaților, și-a cerut iubita în căsătorie, pe Fernanda Nogueira, cu care este într-o relație de puțin mai bine de un an.

Fernanda, de meserie psiholog, a acceptat propunerea.

+8 FOTO

Crescut de Fluminense, Pedro a fost cumpărat de Fiorentina în 2019, în schimbul a 11 milioane de euro, dar nu s-a impus la clubul viola, care l-a împrumutat în ianuarie 2020 la Flamengo. După un an petrecut la Flamengo sub formă de împrumut, clubul din Brazilia l-a cumpărat definitiv în schimbul a 14 milioane de euro.

Până să prindă lotul pentru Mondial, Pedro jucase doar două meciuri pentru naționala Braziliei, în care a înscris un gol.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Fotbalistul care făcea senzație în Champions League în 2020 a revenit pe teren total schimbat, după o luptă îndelungată cu depresia

Răpusă pe Vallecas, Real Madrid pierde poziția de lider în La Liga » „Thriller” cu 5 goluri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
inshallah
inshallah  •  11 Noiembrie 2022, 11:08

in sfarsit, o femeie normala langa un fotbalist

Vezi toate comentariile (1)
Comentează