Jurnaliștii brazilieni atacă naționala Spaniei după eliminarea Germaniei: „Mi s-a părut ciudat. Nu-i păsa dacă pierde”

Spania n-a forțat prea tare în meciul cu Japonia // Foto: Imago
Spania n-a forțat prea tare în meciul cu Japonia // Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 02 decembrie 2022 11:58 / Actualizat vineri, 02 decembrie 2022 12:46

Jurnaliștii brazilieni cred că La Roja a acceptat înfrângerea cu Japonia pentru a avea un traseu mai ușor, cu Maroc în „optimi” și, posibil, cu Portugalia în „sferturi”.

Dacă presa spaniolă îi mulțumește Germaniei pentru victoria ei care a salvat La Roja, ziariștii brazilieni sugerează că echipa lui Luis Enrique a acceptat această înfrângere în fața Japoniei (1-2).

„Spania era o altă echipă, dezinteresată”

Doi editorialiști de la UOL Esporte s-au pus de acord că Spania parcă nu a mai vrut să joace la 1-2. Aflat pe stadion, Mauro Cezar Pereira a văzut un comportament straniu al ibericilor din momentul în care niponii au întors rezultatul.

„Am avut sentimentul că Spaniei nu-i păsa dacă pierde. Nu știu dacă să scape de un posibil traseu dificil, să elimine Germania sau ambele variante”, a afirmat sud-americanul. „Dintr-o dată, era o altă echipă, dezinteresată. A primit devreme al doilea gol, avea timp suficient să revină. Mi s-a părut ciudată reacția Spaniei”.

A pierdut premeditat Spania cu Japonia?! » Ibericii au lăsat-o acasă pe Germania și și-au eliberat culoarul spre trofeu
SPANIA - JAPONIA 1-2
A pierdut premeditat Spania cu Japonia?! » Ibericii au lăsat-o acasă pe Germania și și-au eliberat culoarul spre trofeu

„Urăsc să pun la îndoială onestitatea oamenilor, dar...”

Un alt jurnalist, și mai cunoscut în Brazilia, Juca Kfouri, a comentat în același stil: „Urăsc să pun la îndoială onestitatea oamenilor, dar inabilitatea Spaniei de a pătrunde în careul Japoniei după al doilea gol... A evitat eventualele încrucișări cu Brazilia și Argentina. Ceea ce părea bizar chiar s-a întâmplat.”

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial de Fotbal:

53 de suporteri marocani au fost arestați după ce s-au bucurat pentru calificare și au făcut haos pe străzile din Bruxelles și Anvers

Declarație șocantă a unui internațional german după ce a fost eliminat de la CM: „Mi-e teamă să nu clachez psihic”

Playtech: ȘOC! Zelenski schimbă SOARTA războiului din Ucraina! Putin va înnebuni de nervi, e HALUCINANT!


Comentarii (2)
francklin67
francklin67  •  02 Decembrie 2022, 13:21

NU ocoliti subiectul a fost BLAT,FURT ,HOTIE ,dar PACAT ca nemtii au rasturnat scorul ,Era minunat daca Spania cadea ín propria capcana,dar probabil atunci ar fii egalat scorul pe final .Prea multe jocuri de culise ín sport decand primeaza BANII.

realsteaua
realsteaua  •  02 Decembrie 2022, 13:02

Sunt două variante : în prima să plece spania acasă cât mai repede ( ceea ce îi doresc ) și a doua să ajungă în finală și finalistă să-i fie chiar Brazilia care să-i dea de să țină minte. Ar fi justiția divină pentru ce a făcut în meciul cu Japonia.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează