VIDEO 53 de suporteri marocani au fost arestați după ce s-au bucurat pentru calificare și au făcut haos pe străzile din Bruxelles și Anvers

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 decembrie 2022 12:06 / Actualizat vineri, 02 decembrie 2022 12:14

Suporterii marocani din Belgia au ieșit pe străzi în Bruxelles și Anvers pentru a celebra calificarea naționalei lor în optimile Cupei Mondiale, din aceeași grupă în care Belgia fusese eliminată.

În Bruxelles și Anvers trăiește o importantă comunitate marocană, care a ținut să celebreze pe stradă calificarea naționalei lor. Sute de oameni au ieșit pe străzile din Bruxelles și Anvers, însă bucuria lor s-a transformat imediat într-un haos.

Soția acuzată de adulter în cantonamentul Serbiei reacționează » Ce a postat pe Instagram
METROSPORT
Soția acuzată de adulter în cantonamentul Serbiei reacționează » Ce a postat pe Instagram

Poliția a fost nevoită să intervină și a arestat 18 persoane în Bruxelles și 35 de persoane în Anvers. În Anvers incidentele au fost mai grave, existând și trei polițiști răniți în urma confruntărilor.

Bucurie cu incidente provocate de suporterii marocani

În capitala Belgiei trăiesc aproximativ 500.000 de marocani, o parte din aceștia ieșind în stradă pentru a sărbători succesul țării lor de origine. Numai că printre ei au fost și suporteri care au trecut la acte de vandalizare, acesta fiind motivul pentru care poliția a intervenit.

Alte acuzații au fost tulburarea ordinii publice și deranjarea celorlalți trecători aflați în zonă.

Maroc s-a calificat de pe primul loc în Grupa F, după ce a învins Belgia (2-0) și Canada (2-1) și a făcut egal cu Croația (0-0). În optimi va juca cu Spania. Belgia a ratat calificarea.

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial:

Interviu din Qatar cu un fost jucător de la Dinamo: „Eu și ai mei ne mutăm aici” + Cine crede că va câștiga Campionatul Mondial

Englezii jubilează după eliminarea Germaniei » Lineker și-a completat celebrul citat despre nemți

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează