GALERIE FOTO Soția acuzată de adulter în cantonamentul Serbiei reacționează » Ce a postat pe Instagram

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 decembrie 2022 11:26 / Actualizat vineri, 02 decembrie 2022 11:59

Ana Rajkovic, 26 de ani, soția lui Pedrag Rajkovic, acuzată că s-ar fi culcat cu coechipierul său, Dusan Vlahovic, a reacționat cu o postare pe contul ei de Instagram la acuzațiile aduse.

A fost scandal mare de adulter în cantonamentul Serbiei. Fotbaliștilor li s-a permis să vină alături de soții și partenerele lor pe durata turneului, iar în presă sârbă au apărut informații că ar fi existat două trădări: starul echipei Dusan Vlahovic a fost acuzat că s-ar fi culcat cu Ana Rajkovic, soția portarului Pedrag Rajkovic, iar Nemanja Guldej ar fi avut o aventură cu Sofia Milosevic, soția lui Luka Jovic.

Informațiile au fost dezmințite clar de cei implicați. Dusan Vlahovic a abordat subiectul și într-o conferință de presă de la mondial: „Îmi pare rău că trebuie să încep conferința de presă de la Campionatul Mondial în acest fel, dar trebuie să ating subiectul. Numele meu a fost purtat într-un scandal. Tot ce ați citit e absurd.”

+19 FOTO

Ana Rajkovic, postare pe Instagram alături de soțul ei

La rândul ei, Ana Rajkovic a postat pe contul ei de Instagram o poză recentă alături de soțul ei, în care cei doi par mai fericiți ca niciodată. Deși nu a scris niciun mesaj, Ana a pus două emoticoane alături de poză: un glob pământesc și o inimă roșie, dorind să transmită că totul este în regulă în căsnicia ei, în ciuda zvonurilor apărute.

+19 FOTO

Ana s-a apărat și în urmă cu câteva zile când a postat pe Instagram următorul mesaj: „Lumea împrăștie tot felul de zvonuri false, fără a verifica informațiile. Credeți-mă că am supraviețuit unor lucruri mai grave. Au încercat să atace o leoaică rănită, dar să știți că turma se apără și ar fi bine să ne ignore de-acum încolo”.

Citește și alte știri pe acest subiect:

Scandal de adulter la Campionatul Mondial: doi jucători, acuzați că au o relație cu nevestele colegilor!

Dusan Vlahovic despre speculațiile că ar avea o aventură cu soția unui coleg: „Îmi pare rău că încep așa o conferință la Mondial!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
dobrin
dobrin  •  02 Decembrie 2022, 17:28
Postat de Cronos666 pe 02 Decembrie 2022, 14:54

Nu iese foc fara fum. Bwahaha. Daca la toti le-au placut tipologia de bimboneta... Nah...

Era un banc cu Radio Erevan: Intrebare: Ce e mai bine, sa ai o sotie frumoasa care te poate insela sau una urata care sa fie numai a ta? Raspuns: Ce e mai bine, sa mananci o prajitura cu prietenii sau altceva de unul singur?

Cronos666
Cronos666  •  02 Decembrie 2022, 14:54

Nu iese foc fara fum. Bwahaha. Daca la toti le-au placut tipologia de bimboneta... Nah...

mosTireac
mosTireac  •  02 Decembrie 2022, 12:56

Poza nu arată doi oameni “mai fericiți ca niciodată”. Poate cel mult doi oameni care se se chinuie să zâmbească pentru un selfie.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează