INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  CAMERUN - SERBIA 3-3

VIDEO Ce a remarcat Belodedici în meciurile jucate până acum la Campionatul Mondial + Surprins de ce a văzut în „thriller-ul” Serbiei: „Toată lumea spunea asta despre ei”

Miodrag Belodedici / Sursă foto: GSP Video +19   FOTO
Miodrag Belodedici / Sursă foto: GSP Video

Articol de , - Publicat luni, 28 noiembrie 2022 15:59 / Actualizat luni, 28 noiembrie 2022 16:15

Fostul mare internațional Miodrag Belodedici (58 de ani), un nume cu conexiuni speciale în fotbalul sârbesc, a vorbit despre „thriller-ul” Camerun - Serbia 3-3 de la Campionatul Mondial.  

Prezent în cursul zilei la un eveniment caritabil, Belo a discutat și despre surprizele înregistrate până acum la turneul din Qatar. Fostul internațional remarcă jocul Franței și al Braziliei, dar spune că și-ar dori ca întrecerea să fie câștigată de o echipă ce n-a mai triumfat niciodată la Mondial.

Au întors toate privirile la Camerun - Serbia » Apariții classy în tribunele de pe „Al Janoub Stadium”
CAMERUN - SERBIA
Au întors toate privirile la Camerun - Serbia » Apariții classy în tribunele de pe „Al Janoub Stadium”

Miodrag Belodedici, despre Serbia și favoritele de la la Mondial: „Aș vrea să câștige cineva care nu s-a mai impus niciodată”

„Mai arunc un ochi și la Mondial. Ciudate rezultate! E foarte greu să mai ghicești rezultatele, toată lumea a început să joace foarte bine. Și continentul african, sunt și sud-americanii, toți joacă bine. 

Preferata mea e Serbia, e mai aproape, suntem vecini. Toată lumea spunea că au sârbii apărare bună, că sunt înalți și puternici, că e greu să le dai gol, dar acum? (n.r - despre cele trei goluri primite de la Camerun).

Nu știu cine poate câștiga Mondialul. După ce am văzut, Franța este foarte bine pusă în teren, Brazilia are șanse, de asemenea. Și nemții pot reveni, pot fi foarte puternici, au șanse dacă se califică din grupe. Dar nu seamănă un meci cu altul, se schimbă lucrurile din optimi încolo. Aș vrea să câștige Mondialul o echipă care nu s-a mai impus niciodată”, a spus Belodedici, la întâlnirea cu reprezentanții media. 

FOTO / Camerun - Serbia, cele mai spectaculoase imagini din timpul partidei

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
+15 FOTO

Citește și alte știri despre partida Camerun - Serbia: 

GALERIE FOTO Au întors toate privirile la Camerun - Serbia » Apariții classy în tribunele de pe „Al Janoub Stadium”

FOTO Ce nebunie! Ce au făcut jucătorii și rezervele Camerunului, după golul „leilor neîmblânziți” cu Serbia » Scenele surprinse de trimișii GSP în Qatar

Playtech: ȘOC! Răsturnare ULUITOARE în război! Putin e disperat, ce fac Franța și Germania chiar ACUM


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează