INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ARGENTINA - FRANȚA

GALERIE FOTO 15 imagini de impact după Argentina - Franța: bucuria argentinienilor și tristețea „Les Bleus”

Kylian Mbappe / Sursă foto: Guliver/Getty Images +15   FOTO
Kylian Mbappe / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 decembrie 2022 20:20 / Actualizat duminica, 18 decembrie 2022 20:30

Argentina s-a impus în fața Franței, într-o finală a Campionatului Mondial interzisă cardiacilor, câștigată de „pume” la loteria loviturilor de departajare, 3-3 (4-2 la.pen). „Thiller-ul” din Qatar i-a adus lui Leo Messi singurul trofeu care-i lipsea, râvnita Cupă Mondială.

Imediat după ce Montiel a transformat penalty-ul decisiv, în tabăra argentinienilor s-a declanșat o sărbătoare de nedescris, „inundată” cu lacrimile de bucurie ale principalilor protagoniști. Mulți dintre fotbaliștii lui Scaloni au izbucnit în plâns, descătușați după ce Argentina a pus mâna pe prima Cupă Mondială după o pauză de 36 de ani.

Inevitabil, camerele l-au căutat pe Leo Messi, marele erou al Argentinei în finala cu Franța. „Puricele” s-a pus în genunchi, a alergat apoi să-l felicite pe Montiel, felicitându-se apoi cu ceilalți coechipieri și cu oamenii din staff.

Cele mai tari imagini după Argentina - Franța: ce s-a întâmplat pe teren: bucuria argentinienilor și tristețea „Les Bleus”

+11 FOTO

Dincolo, tristețe și deznădejde în rândul „Les Bleus”. Francezii au clacat la loteria penalty-urilor, ratând două execuții, suficient pentru ca „pumele” să-și adjudece trofeul. Mbappe a reușit să-și țină lacrimile în frâu, fiind consolat de colegii săi.

Citește și alte știri alte actualittate. 

EL NUEVO D10S! Argentina e noua campioană a lumii, zeul Messi își completează moștenirea! Genialul Mbappe nu a fost suficient pentru Franța
Argentina - Franța 3-3 (4-2 la pen.)
EL NUEVO D10S! Argentina e noua campioană a lumii, zeul Messi își completează moștenirea! Genialul Mbappe nu a fost suficient pentru Franța
A plâns ca un copil după cucerirea titlului mondial: „Am trecut prin multe ca să ajung aici! A fost visul meu”
ARGENTINA - FRANȚA 3-3 (4-2 LA PEN.)
A plâns ca un copil după cucerirea titlului mondial: „Am trecut prin multe ca să ajung aici! A fost visul meu”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
livizt1278
livizt1278  •  19 Decembrie 2022, 00:15

Mbappe de departe jucătorul finalei. *** a fost sub nivelul marii . Mai important a fost prestația portarului argentinian. Presa îl cam pupă în cur dar dacă ar analiza obiectiv nu prinde top 3 jucători la acest turneu. Portarul lor le-a câștigat două meciuri .Nu este Messi nici pe jumătatea lui Maradona doar presa îl umflă cum și balcoanele de aur , cel puțin ultimile 2 nu le merita . Vedetă creată de presă în mare măsură. Vezi BARCELONA -GLASGOW 1-2 posesie Barcelona 75% cu Messi pe teren .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

concret
concret  •  18 Decembrie 2022, 21:49

Messi, cel mai bun din toate timpurile. Restul sunt povesti, iar Ronaldo inca plange la vestiare.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează