INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  PORTUGALIA - ELVEȚIA

Cristiano Ronaldo a căzut și în dizgrația suporterilor Portugaliei » Fanii cer o măsură drastică

Cristiano Ronaldo, căpitanul Portugaliei, foto: Imago
Cristiano Ronaldo, căpitanul Portugaliei, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 05 decembrie 2022 12:26 / Actualizat luni, 05 decembrie 2022 12:26

70 la sută dintre fanii care au votat în sondajul făcut de A Bola consideră că portughezul Cristiano Ronaldo trebuie să fie rezervă cu elvețienii, mâine. Statisticile confirmă lipsa legăturilor cu echipa.

Zile grele pentru Cristiano Ronaldo la sfârșit de an. Rămas fără echipă, după ce Manchester United l-a concediat, ca urmare a declarațiilor din interviul dat lui Piers Morgan, Cristiano este contestat acum și la națională. 

Cu un singur gol în 235 de minute, e departe de randamentul obișnuit la marile competiții, chiar dacă deține recordul de a fi marcat la cinci Mondiale. Și fanii au ajuns să ceară trecerea lui pe banca de rezerve, așa cum pățise Erik cu ten Hag în Anglia. Elocvent e rezultatul sondajului făcut de cotidianul portughez A Bola, „Merită Cristiano să joace din primul minut?", la care doar 30 dintre suporteri au răspuns afirmativ.

Mbappe și Giroud, imaginile serii la Mondial: „Luați-vă o iubită care să se uite așa la voi”
FRANȚA - POLONIA 3-1
Mbappe și Giroud, imaginile serii la Mondial: „Luați-vă o iubită care să se uite așa la voi”

L-a insultat Cristiano Ronaldo pe selecționerul Portugaliei?

Ronaldo e căpitanul echipei, deținătorul recordului mondial de goluri reușite la națională, 118 în 194 de partide, însă nu a punctat decât o dată, cu Ghana în jocul de deschidere și a ajuns să fie substituit în minutul 65 contra Coreei de Sud, aruncând cuvinte nepoliticoase în momentul înlocuirii cu André Silva, probabil chiar către selecționerul Fernando Santos, „Te grăbești al dracului de rău să mă schimbi". 

N-a strălucit în nicio partidă de la turneul din Qatar, iar Seleção, care n-a trecut de „optimi" la ultimele trei Mondiale, are nevoie mare de el în formă maximă.

CR7 nu mai este liderul

Pe ce bazeză A Bola? Deși reprezentativa lusitană are cifre pozitive după jocurile din grupe, al cincilea cel mai prolific atac, a patra ca posesie, a cincea la numărul de drinlinguri și a șaptea la șuturi spre poartă, statisticile căpitanului sunt puse într-o lumină proastă. 

Un singur gol, din penalty, niciun assist, 50% driblinguri reușite, numai 55% din acțiuni duse la capăt, cîteva centrări bune și, cel mai rău, 0,66 media șuturilor pe poartă pe meci! 

CR7 pare să-și fi pierdut aura de lider, fiind deconectat de restul echipei, care e trasă înainte de fostul coleg de la United Bruno Fernandes. Probabil că jocurile de la acest Mondial vor fi ultimele la un turneu final pentru că la Euro 2024 va avea 39 de ani, iar la proximul CM 41. Cristiano Ronaldo a fost inclus de Daily Mail în echipa cea mai slabă din faza grupelor.

Înfrângerea cu Coreea de Sud este un avertisment că trebuie să ne menținem ridicat nivelul de joc. Nu ne putem relaxa pentru că fiecare echipă este periculoasă la acest Mondial
- Fernando Santos, selecționer Portugalia

Citește și alte știri de Campionatul Mondial de fotbal: 

La doar 19 ani, Jude Bellingham a cucerit Anglia! Lăudat în serie după Senegal: „Un jucător fantastic, are un mare atu!”

FOTO Mbappe și Giroud, imaginile serii la Mondial: „Luați-vă o iubită care să se uite așa la voi”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
Freyya
Freyya  •  08 Decembrie 2022, 22:59
Postat de AdiOvi pe 05 Decembrie 2022, 15:50

Rîde ciob de oală spartă. Seleção inseamnă selectie in limba portugheză deci se poate aplica ambelor echipe atit Braziliei cit si Portugaliei. Sfătoşilor.

https://en.wikipedia.org/wiki/Portugal_national_football_team Nickname(s) A Seleção (The Selection) Os Navegadores (The Navigators)

AdiOvi
AdiOvi  •  05 Decembrie 2022, 15:50
Postat de lulu pe 05 Decembrie 2022, 14:25

Seleção e nationala Braziliei,selecao a Portugaliei.Ce poți pretinde de la ziariștii lui pește?!

Rîde ciob de oală spartă. Seleção inseamnă selectie in limba portugheză deci se poate aplica ambelor echipe atit Braziliei cit si Portugaliei. Sfătoşilor.

mr90
mr90  •  05 Decembrie 2022, 15:43

Va fi greu cu mixtura elvetiano-kosovara !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close