INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  CROAȚIA - BRAZILIA 1-1 (4-2 D.PEN.)

VIDEO Dan Petrescu a urmărit sfertul de Mondial și a făcut legătura cu CFR Cluj: „Pe Golofca erați supărați...”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj +11   FOTO
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 decembrie 2022 14:28 / Actualizat duminica, 11 decembrie 2022 15:29

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a remarcat cum Dominik Livakovic (27), eroul Croației la Campionatul Mondial, a fost providențial și contra ardelenilor, în meciul cu Dinamo Zagreb din 2020.

În august 2020, CFR Cluj a primit vizita croaților de la Dinamo Zagreb, pentru un meci din turul secund al calificărilor pentru Champions League.

Mai mulți jucători din actuala echipă a Croației, calificată în semifinalele Campionatului Mondial, jucau atunci la Dinamo Zagreb. Unii încă o fac.

În acest context, Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a amintit faptul că eroul croaților din optimile și sferturile Mondialului, portarul Dominik Livakovic, i-a apărat un penalty chiar și românului Cătălin Golofca.

Ce a remarcat Dan Petrescu la Croația - Brazilia: „Livakovic a apărat penalty și la Cluj”

„La Croația nu știu dacă a remarcat cineva, dar portarul care a apărat penalty-urile cu Japonia și cu Brazilia (n.r. - Livakovic) este portarul lui Dinamo Zagreb, care a apărat și în fața lui Golofca aici, când toată lumea era foarte supărată.

Orsic, care ne-a dat două goluri aici, a intrat și i-a pasat decisiv lui Petkovic. Și Petkovic ne-a dat gol!

Deci Orsic, portarul, Petkovic, fundașul central cu mască (n.r. - Gvardiol), care valorează 100 de milioane, și încă unul (n.r. - Majer), jucau la Dinamo Zagreb. Cinci jucători.

Noi am jucat de la egal la egal cu ei, dar presa românească și toată lumea din club ne-au făcut praf că ne-a eliminat Dinamo Zagreb la penalty-uri, că de ce a bătut Golofca în loc de altcineva?

Păi acum, că au ratat Rodrygo și Marquinhos? Oricine poate rata. Uitați-vă la ce nivel este Dinamo Zagreb, la ce nivel are. Cum să ajungă echipele din România la nivelul ăla?

Să ajungem în Champions League? Cum? Păi, întâlnim Dinamo Zagreb. Uitați-vă unde e, în semifinale de Mondiale! Noi nu avem niciun jucător la Mondial, dar când vine Champions League, cereți toți să câștigăm”, a afirmat Dan Petrescu.

Dinamo Zagreb a eliminat-o pe CFR Cluj

Meciul de atunci dintre CFR Cluj și Dinamo Zagreb s-a încheiat la egalitate, 2-2, dar croații, victorioși la loviturile de departajare, 6-5, au trecut mai departe. Penalty-ul lui Golofca a fost apărat, iar Kevin Boli nu a prins cadrul porții.

Mislav Orsic nu a înscris în acel meci, contrar afirmațiilor lui Dan Petrescu. Petkovic a făcut-o, într-adevăr, dar numai la loviturile de departajare. În timpul regulamentar, au punctat pentru croați Amer Gojak și Lirim Kastrati.

Mai multe știri despre Campionatul Mondial: 

Schimbare majoră înainte de semifinalele Campionatului Mondial: începe „Visul”

Leii Atlasului nu ne-au lăsat să dormim » Ovidiu Ioanițoaia, despre cum s-a trăit la Doha calificarea Marocului în semifinalele Mondialului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close