Declarațiile lui Arsene Wenger despre echipele de succes de la Campionatul Mondial au stârnit furie: „Spune lucruri rușinoase”

Arsene Wenger, legendarul manager de la Arsenal, foto: Guliver/gettyimages
Arsene Wenger, legendarul manager de la Arsenal, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 05 decembrie 2022 14:30 / Actualizat luni, 05 decembrie 2022 15:18

Arsene Wenger, legendarul manager de la Arsenal, a spus că echipele care par cele mai în formă la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar sunt cele care s-au concentrat mai mult pe fotbal, iar nu pe politică. 

În vârstă de 73 de ani, Arsene Wenger, care acum lucrează în cadrul FIFA, a explicat: „Când ajungi la Mondial, știi că nu trebuie să pierzi sub nicio formă primul meci. Ne uităm la Franța, Brazilia sau Anglia și alte echipe care au fost mental pregătit și care s-au concentrat pe competiție, nu pe demonstrații politice”. 

Ar fi rezolvat 50% din problemă! Veste uriașă pentru Simona Halep: „S-a stabilit clar modul în care a ajuns substanța în organism”
HALEP, DEPISTATĂ POZITIV
Ar fi rezolvat 50% din problemă! Veste uriașă pentru Simona Halep: „S-a stabilit clar modul în care a ajuns substanța în organism”

Trimiterea lui Arsene Wenger a fost spre celebra banderola de susținere LGBT pe care Germania și alte 6 naționale au încercat să o poarte, doar pentru a fi opriți de FIFA, care a respectat regulile din Qatar. Conform CNN, chiar Germania ar fi fost exemplul la care s-a gândit francezul

Comentariile lui Wenger au fost contrate dur de Craig Foster, un fost mijlocaș, care a devenit apărător al cauzei LGBT: „Sunt comentarii rușinoase. Drepturile omului nu sunt cauze politice, Arsene. Sunt valori care nu ar trebui să fie de vânzare”. 

Citește mai multe știri de la CM 2022: 

Cristiano Ronaldo a căzut și în dizgrația suporterilor Portugaliei » Fanii cer o măsură drastică

Kylian Mbappe i-a depășit deja pe Diego Maradona și Cristiano Ronaldo » Viteza din meciul cu Polonia a fost stupefiantă: nici fotografii nu au reușit să-l prindă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
DoarDiviziaB
DoarDiviziaB  •  05 Decembrie 2022, 17:02

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează