INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ARGENTINA - FRANȚA 3-3 (4-2 LA PEN.)

VIDEO Macron dezvăluie ce i-a transmis lui Deschamps imediat după finala pierdută: „Asta vreau!” + Reacția selecționerului Franței

reședintele Emmanuel Macron (44 de ani) i-a cerut selecționerului Didier Deschamps (54 de ani) să rămână în funcție. +43   FOTO
reședintele Emmanuel Macron (44 de ani) i-a cerut selecționerului Didier Deschamps (54 de ani) să rămână în funcție.

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 decembrie 2022 21:44 / Actualizat duminica, 18 decembrie 2022 21:53

Franța a pierdut finala Campionatului Mondial în fața Argentinei, 3-3 după reprizele de prelungire, 2-4 la loviturile de departajare. Președintele Emmanuel Macron (44 de ani) i-a cerut selecționerului Didier Deschamps (54 de ani) să rămână pe banca primei reprezentative.

Imediat după meci, Emmanuel Macron i-a cerut în mod public, în direct la RMC Sports, lui Didider Deschamps să continue pe banca naționalei Franței: „Evident că i-am spus asta. Vreau să meargă mai departe, i-am spus să treacă peste!”.

Peste 2 milioane de oameni sărbătoresc pe stradă titlul mondial cucerit de Argentina
ARGENTINA - FRANȚA 3-3 (4-2 LA PEN.)
Peste 2 milioane de oameni sărbătoresc pe stradă titlul mondial cucerit de Argentina

Viitorul lui Didier Deschamps, incert

Contractul lui Didier Deschamps cu Federația franceză expiră la finalul anului 2022. Antrenorul nu e sigur dacă va continua.

„Dezamăgirea este uriașă. Au avut un adversar extraordinar, dar asta nu e o scuză. Pentru mine a fost o reală plăcere că am petrecut această perioadă alături de staff și de jucători. A fost o experiență frumoasă. Am fost atât de aproape de trofeu, tocmai din cauza asta va fi greu de digerat.

Echipa națională a Franței este deasupra tuturor, asta e cel mai important. Mă voi întâlni cu președintele Federației la începutul anului, vom vedea ce urmează. Astăzi nu vreau să vorbesc despre asta”, a spus Didider Deschamps, potrivit RMC Sport.

La finalul primei reprize păream foarte departe, dar am mai văzut reveniri. Este extraordinar ce a reușit Mbappe, cum s-a descurcat echipa! După meci i-am spus lui Mbappe că este încă tânăr, are doar 24 de ani. Să nu uităm că a cucerit titlul de golgeter al unui Campionat Mondial! I-am transmis că ne-a făcut mândri pe toți
- Emmanuel Macron, președintele Franței

VIDEO. Dan Petrescu despre parcursul Croației în Qatar: „Zicea lumea de noi când i-a apărat lui Golofca”

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial: 

SPECIAL GSP Povestea unicului fotbalist care nu își amintește că a jucat o finală de Campionat Mondial, deși are doar 31 de ani: „După lovitură, credeam că glumește"

Atemporal! La 37 de ani, Modric nici nu ia în calcul retragerea de la națională: „Încă pot evolua la nivel înalt”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
rav410wrc
rav410wrc  •  18 Decembrie 2022, 22:02

Sa speram, ca i-a transmis, ca Benzema era bun, chiar si sa-l tina numa' pe banca, deoarece oricum era in lot, si sa-l bage doar pt penalty-uri, asa cum a procedat Scaloni cu Dybala ... Oricum ar fi batut 11 m, mai BINE, decat Tchouameni sau Coman, si dc venea de pe plaja ;))) In alta ordine de idei, "Coman" este un nume predestinat esecului :(((

Vezi toate comentariile (1)
Comentează