INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ARGENTINA - FRANȚA

Surpriza uriașă pregătită de Deschamps înainte de Franța - Argentina: vrea să scoată o vedetă din primul „11”!

Didier Deschamps, selecționerul Franței, ar pregăti o surpriză în echipa de start trimisă în finala Campionatului Mondial cu Agentina. A urma să îl scoată din primul 11 pe Olivier Giroud/ foto Imago Images
Didier Deschamps, selecționerul Franței, ar pregăti o surpriză în echipa de start trimisă în finala Campionatului Mondial cu Agentina. A urma să îl scoată din primul 11 pe Olivier Giroud/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 decembrie 2022 09:43 / Actualizat duminica, 18 decembrie 2022 11:53

Didier Deschamps, selecționerul Franței, ar pregăti o surpriză în echipa de start trimisă în finala Campionatului Mondial cu Agentina. Ar urma să îl scoată din primul „11” pe Olivier Giroud.

Titular în toate cele 6 meciuri ale Franței jucate la CM 2022, Giroud ar urma să fie înlocuit în primul 11 de Marcus Thuram, potrivit L'Equipe.

Dincolo de imaginație » Motivul pentru care milioane de bengalezi ies în stradă pentru Argentina lui Messi! Imaginile sunt fabuloase
CM 2022
Dincolo de imaginație » Motivul pentru care milioane de bengalezi ies în stradă pentru Argentina lui Messi! Imaginile sunt fabuloase

Surpriza pregătită de Deschamps înainte de Argentina - Franța

Franța ar putea alinia formula 4-3-3 în finala cu Argentina, cu Mbappe „vârf” împins și Thuram atacant stânga. În această formulă s-a jucat și în meciul cu Maroc din semifinale, din minutul 60, când Giroud a fost schimbat cu Thuram.

La antrenamentul de sâmbătă, în echipa de start a lui Deschamps a apărut atacantul de la Monchengladbach în locul lui Giroud, iar jucătorul de la AC Milan a intrat în partea a doua a meciului de la antrenament.

Cum a arătat echipa Franței la ultimul antrenament înainte de meciul cu Argentina:
Lloris - Kounde, Konate, Upamecano, T. Hernandez - Griezmann, Tchouameni, Rabiot - Dembele, Mbappe, Thuram 

În zona fundașilor centrali ar putea apărea totuși Varane în locul unuia dintre Konate și Upamecano. Stoperul de la Manchester United nu a fost forțat la antrenamentul de sâmbătă, din cauza răcelii de care a suferit în ultimele zile.

Match Quiz finala CM: Argentina - Franța
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Argentina - Franța și poți câștiga 1.200 de lei cash! Premii totale de 4.000 de lei.

Lionel Scaloni a decis echipa de start a Argentinei pentru meciul cu Franța

Lionel Scaloni, selecționerul Argentinei, a decis ce echipă de start va trimite împotriva Franței, în finala Campionatului Mondial.

El va folosi sistemul 5-3-2, cu Lionel Messi și Julian Alvarez în atac, potrivit Mundo Deportivo. Scaloni luase în considerare 3 sisteme pentru finala cu Franța: 5-3-2, 4-3-3 și 4-4-2. S-ar fi decis la antrenamentul de vineri că va juca cu 5 jucători pe linia de fund, pentru a-i bloca mai bine pe francezi.

Echipa Argentinei pregătită de Scaloni pentru meciul cu Franța: 
E. Martinez - Molina, Romero, Otamendi, L. Martinez, Acuna - McAllister, E. Fernandez, De Paul - Messi, J. Alvarez

Citește și:

Campion european cu Franța, trecut pe la Dinamo după ce i-a fost căpitan lui Benzema, face preview-ul marii finale a Mondialului: „Asta va fi cheia jocului, Messi poate fi blocat”

Scandal după finala dintre Croația și Maroc » Walid Regragui a făcut cu greu pace: „Am vrut doar să le aducem oamenilor puțină bucurie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează