EXCLUSIV Un olandez titular la Campionatul Mondial putea juca la Dinamo » Motivul pentru care „câinii” l-au refuzat

Vincent Janssen (în portocaliu), în confruntarea Țările de Jos - Senegal / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Vincent Janssen (în portocaliu), în confruntarea Țările de Jos - Senegal / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 21 noiembrie 2022 20:35 / Actualizat luni, 21 noiembrie 2022 22:18

Vincent Janssen (28 de ani), titular în ofensiva Țărilor de Jos în meciul cu Senegal de la Campionatul Mondial din Qatar, 2-0 pentru batavi, ar fi putut ajunge la Dinamo în 2015, în perioada în care clubul era antrenat de Mircea Rednic, iar conducător era Dinu Gheorghe.

Vincent Janssen a fost titularizat de Louis van Gaal în primul meci al „Portocalei Mecanice” de la Mondial, fiind înlocuit cu Depay în minutul 62.

În vara lui 2015, Dinamo a negociat pentru transferul lui Vicent Janssen, atacant care evoluează în prezent în Belgia, la Antwerp, și care a mai trecut pe la Tottenham sau Fenerbahce. Atacantul, propus insistent de Rednic și Dinu Gheorghe, și-ar fi dorit un salariu de 12.000 de euro, solicitare refuzată ferm de Ionuț Negoiță, patronul „câinilor” de la acel moment.

Titular la Campionatul Mondial, Vincent Janssen a fost la un pas de Dinamo în 2015

Chestionat vizavi de acest subiect, Mircea Rednic a reacționat: „Cred că da, așa a fost. De ce nu s-a făcut? Scump 😄😄”, a precizat „Puriul”. Dinspre Ionuț Negoiță nu s-a confirmat până în acest moment motivul pentru care nu a vrut să-i satisfacă lui Janssen respectivele pretenții financiare. 

„Dinamo a pierdut un jucător extrem de valoros vara trecută. Janssen, care e titular în naţionala Olandei, a negociat cu Dinamo. Juca în liga a 2-a în momentul acela și încheiase contractul. Deja se discuta cu el. Nu avea pretenţii foarte mari pentru ce jucător e azi, dar nu s-a făcut mutarea. Voia 12.000 de euro pe lună și o primă de instalare. Pentru Dinamo era o sumă mare, pentru Steaua și Astra, nu”, declara Dinu „Vamă” în vara lui 2016. 

În schimb, la Dinamo a fost adus atunci un alt olandez, Ricky van Haaren, care este acum liber de contract, după ce a jucat în liga a treia batavă. 

Citește și alte știri de actualitate:

FOTO Englezii au driblat interdicția » Cine a purtat banderola LGBTQ care trebuia să fie pe brațul lui Harry Kane

FOTO Imaginea care i-a speriat pe argentinieni » Cum a arătat glezna lui Messi la ultimul antrenament

Protest la Mondial » Motivul pentru care fotbaliștii Iranului n-au cântat imnul la meciul cu Anglia + huiduieli din tribune

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
vanbasten_85
vanbasten_85  •  22 Noiembrie 2022, 07:51

Articol tipic Gsp. Cati jucatori aveau in 2015 salarii de 12000 de euro lunar la Dinamo? Cat despre zgarcenie nu trebuie sa mai vorbeasca Mircea Rednic. In ultimul mandat Strambul a adus 6 jucatori, toti gloabe si a sfarsit prin a da clubul in judecata si a cere salarii in plus, nemuncite la un club cu mari probleme financiare. D-aia s-a facut aproape anul de cand Strambul nu a mai antrenat.

dobrin
dobrin  •  21 Noiembrie 2022, 23:43

Cred ca inca ii mai multumeste lui Negoita ca l-a refuzat :)))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează