Simularea care a anticipat ultimele 3 campioane mondiale a anunțat câștigătoarea din Qatar! Finală de vis + Cum arată echipa ideală

Trofeul Cupei Mondiale.
Foto: Imago Images
Trofeul Cupei Mondiale. Foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2022 08:00 / Actualizat miercuri, 09 noiembrie 2022 09:30

EA Sports, compania care produce renumitul joc FIFA, a simulat desfășurarea Campionatului Mondial din Qatar, care se va desfășura în premieră iarna, între 20 noiembrie și 18 decembrie. La ultimele 3 ediții, simularea a anticipat de fiecare dată câștigătoarea trofeului!

EA Sports se laudă cu cea mai precisă simulare a Campionatelor Mondiale. Nu a dat greș la precedentele 3 turnee și promite că rezultatele din FIFA 23 vor fi cât mai aproape de realitate.

EA Sports a simulat Campionatul Mondial din Qatar: Argentina va ridica trofeul!

Ce susține EA Sports că se va întâmpla în Qatar?Leo Messi va conduce Argentina spre titlul mondial pe care sud-americanii îl așteaptă de 36 de ani! Simularea din FIFA 23 susține că starul lui PSG va cuceri și titlul de golgeter cu 8 reușite!

„Pumele” ar câștiga o finală de vis cu marea rivală Brazilia, scor 1-0. Interesant este că în acest scenariu am fi la un penalty distanță de un ultim act așteptat de întreaga planetă: Argentina - Portugalia, Leo Messi vs. Cristiano Ronaldo. „Lusitanii” ar pierde însă în semifinale cu Brazilia, 0-0 și 4-5 la penalty-uri. Ar ceda și finala mică, 2-4 cu Franța.

Griji pentru selecționerul Franței! Un star ar putea rata startul Campionatului Mondial din Qatar!
CM 2022
Griji pentru selecționerul Franței! Un star ar putea rata startul Campionatului Mondial din Qatar!

Dueluri-șoc în faza eliminatorie

Nu mai puțin de 11 din cele 13 echipe din Europa ar ajunge în optimi. Doar Țara Galilor și Serbia ar fi eliminate în grupe. Celelalte 5 calificate în faza eliminatorii ar fi Argentina, Brazilia, SUA, Senegal și Coreea de Sud.

Am avea parte de meciuri de foc până în finală, cu dueluri ca Olanda - Anglia, Argentina - Franța, Germania - Brazilia sau Croația - Spania.

OPTIMI

  • Olanda - Anglia 3-1
  • Argentina - Danemarca 2-1
  • SUA - Senegal 2-1
  • Franța - Polonia 2-1
  • Germania - Belgia 2-1
  • Brazilia - Coreea de Sud 3-0
  • Croația - Spania 2-1
  • Portugalia - Elveția 2-0

SFERTURI

  • Olanda - Argentina 0-1
  • SUA - Franța 0-1
  • Germania - Brazilia 0-3
  • Croația - Portugalia 0-1

SEMIFINALE

  • Argentina - Franța 1-0
  • Brazilia - Portugalia 0-0 (5-4 pen.)

FINALA MICĂ

  • Franța - Portugalia 4-2

FINALA MARE

  • Argentina - Brazilia 1-0

Lionel Messi, golgeterul și cel mai bun jucător al turneului

Lionel Messi a ieșit cel mai bun marcator al turneului final din Qatar. Căpitanul „pumelor” a înscris 8 goluri în 7 partide disputate. Podiumul a fost completat de Memphis Depay, care a înscris în tricoul olandezilor 6 goluri în 5 meciuri, și de Kylian Mbappe, autor a 6 reușite.

Simularea care a anticipat ultimele 3 campioane mondiale a anunțat câștigătoarea din Qatar! Finală de vis + Cum arată echipa ideală
Lionel Messi a ieșit golgheterul Campionatului Mondial, în simularea făcută de EA Sports

De 7 ori câștigător al Balonului de Aur, Lionel Messi a fost desemnat și cel mai bun jucător al turneului. A fost pentru a doua oară când legendei Barcelonei i-a fost acordată această distincție, după cea primită la Cupa Mondială din 2014, după finala pierdută cu Germania, scor 0-1.  

Echipa turneului, plină de nume sonore ale fotbalului mondial

În viziunea EA Sports, echipa turneului ar avea 5 jucători din naționala Argentinei! Trei ar veni din Brazilia, doi din Franța și un singur „intrus” din afara podiumului, portughezul Cancelo.

Echipa turneului, în viziunea EA Sports (sistem 4-2-4): Martinez (Argentina) - Joao Cancelo (Portugalia), Raphael Varane (Franța), Marquinhos (Brazilia), Marcos Acuña (Argentina) - Leandro Paredes (Argentina), Rodrigo de Paul (Argentina) - Vinicius Junior (Brazilia), Lionel Messi (Argentina), Kylian Mbappe (Franța), Richarlison (Brazilia).

VIDEO. Golul marcat de Paul Pogba în poarta Croației, în finala Cupei Mondiale din 2018

Citește și alte articole:

Spionaj! Personalități care au protestat împotriva Qatarului urmărite cu ajutorul foștilor agenți de informații britanici!

Suporterii cer boicotul Campionatului Mondial din Qatar: „15.000 de morți pentru 5.760 minute de fotbal. Să vă fie rușine!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
fantasma
fantasma  •  09 Noiembrie 2022, 15:39
Postat de freddy pe 09 Noiembrie 2022, 10:01

Pai eu am pus deja 100 pe Brazilia! ***???

Eu am pus tot 100, dar coniac! Nu ajunge în finală Argentina.

dinamo100
dinamo100  •  09 Noiembrie 2022, 11:03

Incet-incet intram in atmosfera Campionatului Mondial. Sper sa fie la un nivel inalt! Cat despre castigatoare... greu de anticipat. Ultimele 4 editii au fost castigate de echipe din Europa, Brazilia si Argentina nu mai sunt chiar asa stralucitoare ca pe vremuri. Totusi, Argentina lui Messi pare a fi in forma, asa ca nu e exclus sa ajunga in finala.

Draconian
Draconian  •  09 Noiembrie 2022, 10:32

De data asta simularea a luat-o razna..

Vezi toate comentariile (5)
Comentează