INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  CROAȚIA - BRAZILIA

VIDEO Fanii Argentinei au sărbătorit eliminarea Braziliei de la Campionatul Mondial! Ce s-a întâmplat în zona rezervată presei

Fani Argentina.
Foto: Imago
Fani Argentina. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 decembrie 2022 20:35 / Actualizat vineri, 09 decembrie 2022 21:49

Fanii Argentinei au sărbătorit eliminarea Braziliei de către Croația, în „sferturile” Campionatului Mondial din Qatar. 

Suporterii naționalei „pumelor” s-au manifestat zgomotos în afara stadionului Lusail Iconic, acolo unde elevii lui Lionel Scaloni întâlnesc reprezentativa Țărilor de Jos, live pe GSP.ro.

VIDEO. Corespondență GSP din Qatar / Fanii argentinieni cântă și dansează înaintea duelului cu Olanda

Fanii argentinieni au fost surprinși cum cântă împreună și sărbătoresc eliminarea marii rivale de pe continentul sud-american. Aceștia cântă, dansează, se urcă pe garduri. Scenele sunt filmate de televiziunile aflate în afara stadionului, precum și de mai mulți localnici. 

Jurnaliștii argentinieni au sărbătorit și ei eliminarea Braziliei

Jurnaliștii argentinieni au sărbătorit și ei eliminarea Braziliei. Aceștia au fost filmați în timp ce vizionau executarea ultimului penalty al brazilienilor, ratat de Marquinhos, care a trimis direct în stâlpul porții lui Livakovic. 

Rivalitatea dintre Brazilia și Argentina, trecută în top 10 al rivalităților din fotbalul mondial

Rivalitatea dintre Brazilia și Argentina este una bine cunoscută în lumea fotbalului. Dezbaterea între stilurile celor două naționale: „La Nuestra” a argentinienilor sau „Joga Bonito” a Braziliei este făcută de ani de zile. 

Rivalitatea dintre cele două țări a fost alimentată de o altă dezbatere: care jucător dintre Diego Armando Maradona și Pele este cel mai bun jucător din istorie. 

Brazilia și Argentina sunt comparate și din punct de vedere al trofeelor obținute. Brazilia a câștigat de 5 ori titlul mondial, în timp ce Argentina de numai două ori. „Pumele” se laudă cu 15 trofee de Copa America cucerite, pe când brazilienii au fost numiți cei mai buni sud-americani de numai 9 ori. 

Argentina a cucerit două medalii de aur la Jocurile Olimpice, pe când Brazilia o singură dată. 

FOTO Cele mai tari glume după eliminarea Braziliei de la Mondial

„Cum a început / Cum merge”
+15 FOTO

Citește și:

Cele mai tari glume după ce Croația a făcut pachet Brazilia și a trimis-o acasă

Arsene Wenger, înainte de duelul din „sferturi”: „Anglia este echipa care îi poate pune Franței cele mai multe probleme la acest Campionat Mondial”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează