INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  MAROC - PORTUGALIA 1-0

Fernando Santos, întrebat dacă regretă că nu l-a titularizat pe Cristiano Ronaldo cu Maroc » Ce răspuns dat + Ce spune despre demisie

Fernando Santos // FOTO: Imago +31   FOTO
Fernando Santos // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 decembrie 2022 09:44 / Actualizat duminica, 11 decembrie 2022 10:52

Portugalia a fost eliminată în sferturile Campionatului Mondial, de Maroc (0-1), într-un meci în care Cristiano Ronaldo a intrat în mintul 51.

La fel ca în partida cu Elveția (6-1), starul portughez a fost rezervă, în locul său fiind preferat din nou Goncalo Ramos, autorul unui hat-trick în optimi.

Fernando Santos, „făcut pachet” după ce l-a lăsat pe Ronaldo pe bancă: „Nu poți subestima cel mai bun jucător din lume”
MAROC - PORTUGALIA 1-0
Fernando Santos, „făcut pachet” după ce l-a lăsat pe Ronaldo pe bancă: „Nu poți subestima cel mai bun jucător din lume”

Fernando Santos, după Maroc - Portugalia: „Nu am regrete”

La finalul partidei, selecționerul Fernando Santos a fost întrebat dacă regretă că nu a început cu atacantul portughez din primul minut.

Antrenorul a răspuns categoric: „Nu regret! Echipa a jucat foarte bine cu Elveția. Cristiano e un jucător uriaș, care a intrat când am decis că e nevoie de el. Nu am astfel de regrete”.

Ce spune Fernando Santos despre demisie

Campion European cu Portugalia în 2016, Fernando Santos a fost întrebat de jurnaliștii portughezi despre o eventuală demisie.

„Nu e momentul să răspund la această întrebare. Vom merge la Lisabona și, așa cum se întâmplă mereu, voi discuta cu președintele Federației pentru a vedea ce e mai bine pentru Portugalia. 

Sunt aici din 2014 și mereu am discutat cu președintele. Nu contează asta acum. Să-mi dau demisia nu face parte din vocabularul meu”, a declarat Santos, potrivit A Bola.

Suntem foarte triști. Generația asta va mai avea în viitor șansa să aducă ceva important fotbalului portughez. Astăzi, a arătat capacitatea de a face asta. Eram convinși că vom ajunge în finală și vom cuceri trofeul.

- Fernando Santos, selecționer Portugalia

VIDEO Totul despre Argentina - Croația 

Citește și:

Așa arată deznădejdea! Cum a fost surprins Cristiano Ronaldo în startul „sfertului” Maroc - Portugalia

Strigătul de disperare al lui Pepe, după ce visul de Mondial al Portugaliei s-a frânt: „Inadmisibil! Să-i dea deja trofeul Argentinei!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
danny_l
danny_l  •  12 Decembrie 2022, 00:15
Postat de steaua.libera pe 11 Decembrie 2022, 13:29

Ronaldo nu merita să fie ținut rezervă și cu Maroc, dar portughezii ar fi nebuni să-l demită pe Santos. A câștigat Euro și a făcut treabă muuuult mai bună decât predecesorii lui.

Adevarat,a castigat cu Ronaldo,acum a decis sa se descotoroseasca de el

danny_l
danny_l  •  12 Decembrie 2022, 00:12

Totul a pornit de la faptul ca Ronaldo a reziliat contractul cu Man United,erau jucatori in primul 11 care au pus presiune pe Selectioner,Bernardo SILVA?pamant de flori,Joao Felix,idem,problema nu e ca Ronaldo nu mai jucase de ceva timp ci aversiunea fata de de el a unor jucatori din Selectionata,pana la un punct ,a mers,am pariat ca daca Ronaldo nu e titular Portugalia va fi eliminata,toti radeau de mine,ba ca Portugalia are jucatori buni ,si Ronaldo nu poate face nimic,sa dovedit,uitati-va la Argentina,nu la scos din primul 11 pe Messi,si sunt calificati,cred ca De Santos trebuie sa-si asume acest esec,nu am spus-o eu ,ci FIGO,lUIS fIGO,MARE FOTBALIST.Ronaldo era la un gol sa egaleze alt gigant,Eusebio,poate asta a fost si motivul,Ronaldo lupta sa-si bata recordurile lui pentru ca nimeni nu putea sa le bata,vreau sa vad pe viitor daca cineva din Portugalia ca jucator de fotbal,se va ridica la nivelul lui Ronaldo,cu asta am incheiat.

Copenhaga1970
Copenhaga1970  •  11 Decembrie 2022, 14:09

Dragilor, poate urmati un training intesiv avand ca unica provocare folosirea ghilimelelor. In materialul de mai sus aveti (...) în locul său fiind preferat din nou Goncalo Ramos, autorul unui hat-trick în optimi, in timp ce in relatarea titanului Ioanitoaia se spune ca Leii Altasului tocmai îi învinseseră și-i eliminaseră din „sferturile”

Vezi toate comentariile (10)
Comentează