INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  MAROC - PORTUGALIA 1-0

Strigătul de disperare al lui Pepe, după ce visul de Mondial al Portugaliei s-a frânt: „Inadmisibil! Să-i dea deja trofeul Argentinei!”

Pepe a fost un „vulcan” de nervi la finalul meciului cu Maroc / Sursă foto: Guliver/Getty Images +31   FOTO
Pepe a fost un „vulcan” de nervi la finalul meciului cu Maroc / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 decembrie 2022 20:04 / Actualizat marti, 13 decembrie 2022 18:25

Eliminată de Maroc din „sferturile” Campionatului Mondial (0-1), Portugalia a rămas doar cu regretele unei noi Cupe Mondiale irosite. Dar și cu o tiradă de acuze lansate de fotbaliștii lusitanilor în direcția „centralului” argentinian Facundo Tello. 

Fundașul lui FC Porto a oferit câteva declarații fără menajamente după fluierul final. Nemulțumit de maniera de arbitraj, a pus tunurile pe Facundo Tello, despre care spune că n-ar fi trebuit să fie delegat la un meci al Portugaliei. Pepe a făcut trimitere directă la răbufnirea de ieri a lui Messi, care reclamase prezența spaniolului Mateu Lahoz la duelul Argentinei cu Țările de Jos.

O imagine pentru istorie: Cristiano Ronaldo, în hohote de plâns la ultima sa apariție la un Mondial: ce s-a întâmplat imediat după meci
MAROC - PORTUGALIA 1-0
O imagine pentru istorie: Cristiano Ronaldo, în hohote de plâns la ultima sa apariție la un Mondial: ce s-a întâmplat imediat după meci

Strigătul de disperare al lui Pepe: „Inadmisibil!”

„Este inadmisibil ca un arbitru argentinian să ne fluiere astăzi, având în vedere ce s-a întâmplat ieri, cu Messi plângându-se de aceeași nemulțumire. Din ce am văzut astăzi, pot să-i dea deja trofeul Argentinei!”, a afirmat Pepe, conform prestigioasei publicații AS.

De altfel, sfârșitul partidei l-a găsit pe „veteranul” portughez într-o răfuială verbală aprinsă cu brigada lui Facundo Tello. 

Facundo Tello nu le-a purtat sub nicio formă noroc portughezilor la acest turneu final. El a arbitrat Portugalia și în meciul din faza grupelor cu Coreea de Sud, pierdut de naționala lui Fernando Santos cu 1-2.

Maroc elimină și Portugalia și devine prima națională africană din ISTORIE care ajunge în semifinalele unui Mondial

Marocul a mai făcut o minune la Campionatul Mondial. A eliminat-o și pe Portugalia și e prima selecționată africană din istorie care ajunge în „careul de ași” al unui Mondial. Lusitanii porneau din postura de favoriți, însă au făcut cel mai modest meci din tot turneul și își fac bagajele spre casă. Trimis pe teren în minutul 51, Ronaldo nu s-a remarcat decât printr-o ocazie ratată în ultimele minute.

FOTO / Maroc - Portugalia, în cele mai spectaculoase imagini

Maroc - Portugalia / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Maroc - Portugalia / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Maroc - Portugalia / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Maroc - Portugalia / Sursă foto: Guliver/Getty Images
+27 FOTO

Citește și alte știri despre victoria Marocului în fața Portugaliei: 

FOTO Party in Casablanca » Maroc elimină și Portugalia și devine prima națională africană din ISTORIE care ajunge în semifinalele unui Mondial

FOTO O imagine pentru istorie: Cristiano Ronaldo, în hohote de plâns la ultima sa apariție la un Mondial: ce s-a întâmplat imediat după meci

GALERIE FOTO Așa arată deznădejdea! Cum a fost surprins Cristiano Ronaldo în startul „sfertului” Maroc - Portugalia

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
realsteaua
realsteaua  •  10 Decembrie 2022, 23:44

Era mai bine ca niciun arbitru să nu fie din țara echipelor care au jucat în sferturi. Astfel nu mai erau acuzații de acest gen.

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  10 Decembrie 2022, 23:20

Arbitrul o fi iesit gresit la centrare? Hai sa fim seriosi, Pepe sa ne explice mai degraba de ce si cand l-au angajat pe Prunea antrenor cu portarii. Golul de azi e la indiggo cu cel primit de noi cu Suedia in 1994 in prelungiri. Ironia sortii este ca s-a intamplat tot intr-un sfert de finala.

Cristyan71
Cristyan71  •  10 Decembrie 2022, 22:18

Pepe are și acum cosmaruri de când el juca la Real și Messi la Barcelona........

Vezi toate comentariile (8)
Comentează