INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ȚĂRILE DE JOS - ARGENTINA

FOTO Messi, atac la „centralul” Lahoz: „Nu poți trimite un arbitru ca acesta la un astfel de meci” + Martinez: „A ieșit Spania și cred că a vrut să ieșim și noi”

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 decembrie 2022 00:55 / Actualizat sambata, 10 decembrie 2022 01:10

Lionel Messi (35 de ani), superstarul naționalei Argentinei, a spus că el și colegii săi au suferit mult în meciul care a asigurat calificarea „pumelor” în semifinalele Campionatului Mondial din Qatar. 

De asemenea, „Puricele” a lansat un atac și la arbitrul partidei, centralul spaniol Mateu Lahoz, dar a făcut și o scurtă analiză a semifinalei împotriva Croației. 

Pasiune, istorie, suferință! Argentina lui Messi doboară zidul lui Van Gaal și e în semifinalele Mondialului, după ce smulge victoria la penalty-uri!
Țările de Jos - Argentina
Pasiune, istorie, suferință! Argentina lui Messi doboară zidul lui Van Gaal și e în semifinalele Mondialului, după ce smulge victoria la penalty-uri!

Lionel Messi: „Am suferit prea mult”

„Suntem foarte fericiți. Nu am vrut să mergem în prelungiri, cu atât mai puțin la penalty-uri. Am suferit prea mult, din cauza a tot ceea ce ni s-a întâmplat, dar a fost un meci din sferturile de finală ale unui Mondial.

Am realizat cel mai frumos lucru, cel mai frumos lucru care ni se putea întâmpla”, a spus Lionel Messi la finalul partidei, potrivit Ole.com. 

Lionel Messi: „Croația este o echipă puternică, care a jucat de la egal la egal cu Brazilia”

„Echipa joacă bine, atacăm, și alergăm cu toții în slujba echipei. Trebuia să le facem o bucurie oamenilor care ne susțin atât de intens.

Meciul împotriva croaților va fi unul dificil. Croația este o echipă puternică, are jucători care se cunosc foarte bine și au același antrenor de foarte mult timp. 

Croația a jucat de la egal la egal cu Brazilia, în unele momente chiar mai bine, și are mijlocași care pasează foarte bine”, a mai spus Leo Messi, potrivit Mundo Deportivo. 

Lionel Messi: „Nu poți trimite un arbitru ca acesta la un astfel de meci”

„Nu vreau să vorbesc despre arbitru, pentru că nu poți să spui ceea ce gândești sau să fii sincer, deoarece ești sancționat imediat. Cei de la FIFA ar trebuie să revizuiască acest aspect. 

Nu poți trimite un arbitru ca acesta la un astfel de meci, unul de foarte mare importanță”, a mai precizat argentinianul. 

15galbene a dat Lahoz în sfertul Argentina - Țările de Jos, record în istoria Mondialelor. Acuna și Montiel vor rata semifinala

Groaznic, cel mai slab arbitru din turneu. E prea arogant! Îi spui ceva și-ți răspunde urât. A ieșit Spania și cred că a vrut să ieșim și noi 
Emiliano Martinez, portar Argentina

FOTO: Țările de Jos - Argentina

Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor, este pe stadion la Țările de Jos - Argentina
+16 FOTO

Citește și:

„De ce nu a fost eliminat? Pentru că e Messi” » Revoltă pentru faza controversată în care arbitrul l-a iertat pe Messi

Ianis Hagi, Gary Lineker și Andy Murray au reacționat la unison, după faza de la Mondial: „Cum reușește Messi rahaturile astea?”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (17)
DjimZmit
DjimZmit  •  10 Decembrie 2022, 20:33
Postat de legio.sud pe 10 Decembrie 2022, 12:04

Adică , fii concret !

Daca ai vazut meciul cred ca nu are rost sa mai intrebi....

elgabri
elgabri  •  10 Decembrie 2022, 14:18

Eu am vazut arbitrul prea permisiv cu argentinienii, i a dat lui Messi multe lovituri libere si care nu au fost, cum naiba sa te plangi ??

iongeorgedan
iongeorgedan  •  10 Decembrie 2022, 13:08

Tocmai *** Messi a fost nedreptatit? De cate ori avea mingea plonja ca in bazin. Pana si comdentatorul TVR, care l-a venerat tot meciul, a spus in ultimele minute: NICI VORBA DE FAULT LA MESSI, DA..., era si el scarbit de arbitrajul pro Argentina.... Si sti cum e aia : Hotul striga hotii!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează