INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  GERMANIA - JAPONIA 1-2

FOTO Al doilea șoc de la Mondial: Germania se face de râs în fața Japoniei! Final de coșmar pentru nemți, „copy-paste” după Argentina - Arabia Saudită

Al doilea șoc de la Campionatul Mondial: Japonia a învins-o pe Germania, scor 2-1, după ce a fost dominată copios 70 de minute. Un succes copy-paste după cel reușit de Arabia Saudită în fața Argentinei. +12   FOTO
Al doilea șoc de la Campionatul Mondial: Japonia a învins-o pe Germania, scor 2-1, după ce a fost dominată copios 70 de minute. Un succes copy-paste după cel reușit de Arabia Saudită în fața Argentinei.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2022 16:55 / Actualizat miercuri, 23 noiembrie 2022 17:10

Al doilea șoc de la Campionatul Mondial: Japonia a învins-o pe Germania, scor 2-1, după ce a fost dominată copios peste 70 de minute. Un succes copy-paste după cel reușit de Arabia Saudită în fața Argentinei. 

  • Gazeta Sporturilor este, exceptând TVR-ul, singura instituție media din România care trimite 4 jurnaliști la turneul final din Qatar; Ovidiu Ioanițoaia, Dan Udrea, Remus Răureanu și Andrei Crăițoiu transmit din Doha pe durata competiției.
  • Germania și Japonia fac parte din Grupa E, alături de Spania și Costa Rica

Al doilea șoc de la Campionatul Mondial: Japonia, succes incredibil în fața Germaniei!

Toate rezultatele etapei #1 din grupele Campionatului Mondial

Germania a tremurat în startul partidei, când niponiii au marcat pe contraatac, dar Maeda era în ofsaid ('8). Apoi, nemții au preluat controlul total al partidei. 

Protest in corpore al fotbaliștilor Germaniei » Una dintre cele mai de impact imagini ale acestui Mondial
GERMANIA - JAPONIA
Protest in corpore al fotbaliștilor Germaniei » Una dintre cele mai de impact imagini ale acestui Mondial

Mai întâi, Rudiger l-a „amenințat” pe Gonda cu o lovitură de cap ('17), Gundogan a vrut să plaseze de la 16 metri, dar șutul n-a avut forță ('28), astfel că tabela a rămas nemișcată. Până în minutul 33. Raum a fost faultat în careu de portarul Japoniei, penalty și transformare sigură de la 11 metri semnată de Gundogan ('33). 

Putea fi chiar 2-0 la pauză, numai că Havertz se afla în afara jocului în prelungirile primului act, iar jucătorul lui Chelsea a marcat degeaba.

Germania a continuat o perioadă tăvălugul fără goluri și în repriza secundă. Honda s-a opus cât a putut, Musiala n-a cadrat o finalizare la capătul unei acțiuni individuale superbe ('52), Gundogan a trimis în bară ('60). 

Incredibil însă, Japonia s-a trezit după minutul 70. Șutul lui Ito, deviat de Rudiger, a fost salvat de Neuer, apoi Sakai, ireal, n-a cadrat din câțiva metri ('73)!

+8 FOTO

Banca Germaniei a amuțit în minutul 75. O centrare respinsă în față de Neuer a fost speculată perfect de Ritsu Doan, la pândă pe 6 metri. 

Germania a fost năucită de tot în minutul 83! Minge lungă, în spatele fundașilor, finalizată la colțul scurt de Asano ('83). Portarul lui Bayern, fără reacție, la fel ca Goretzka sau Gnabry. Die Mannschaft n-a mai avut forța să evite rușinea!

Clasamentul grupei E de la Campionatul Mondial

FINAL. Germania - Japonia 1-2

Germania - Japonia. Echipele de start

Germania: Neuer - Sule, Rudiger, Schlotterbeck, Raum - Kimmich, Gundogan - Muller, Musiala, Gnabry - Havertz
Selecționer: Hansi Flick 

Japonia: Gonda - Sakai, Yoshida, Itakura, Nagatomo - Endo, Tanaka - Ito, Kamada, Kubo - Maeda 
Selecționer: Hajime Moriyasu

Stadion: Khalifa International Stadium
Arbitru: Ivan Barton (El Salvador)

Citește mai multe știri de la Campionatul Mondial: 

Marca anunță: „Următoarea destinație a lui Ronaldo e Newcastle”

Istvan Kovacs, delegat din nou la Campionatul Mondial » În ce meci va fi implicat centralul român

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
valentindragobete
valentindragobete  •  23 Noiembrie 2022, 22:20
Postat de ali.bec pe 23 Noiembrie 2022, 20:53

Iata un fecesebist ca la carte. Se da stelist dar dispretuieste o legenda a Stelei. *** tău poate fi mândru!

Ești prost, prostăvane! Dacă ai înțelegi și ce ai buchisit era ușor de priceput că-l apreciez pe acest "fost mare jucător de fotbal, Marcel Răducanu!" dar ca "german" devine ridicol în încercare lui de-a ne face sa credem că jermaneii lui sunt niște zei invincibili! Ai priceput ceva? Nu! Atunci bine, rămâne ca la început adică ești prost !

ali.bec
ali.bec  •  23 Noiembrie 2022, 20:53
Postat de valentindragobete pe 23 Noiembrie 2022, 17:49

Am văzut meciul pe țopăite dar din ce am văzut, ascultat și citit, jermanii puteau să le de-a o căruță de goluri, adevărat giaponezii, acolo, încă unul-doua. Sunt totuși bucuros de rezultat pentru "fericirea" marelui jerman de origini roman, vorba vine, dar un fost mare jucător de fotbal, Marcel Răducanu! Săracul, Marcel !

Iata un fecesebist ca la carte. Se da stelist dar dispretuieste o legenda a Stelei. *** tău poate fi mândru!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caravela..
caravela..  •  23 Noiembrie 2022, 19:20

iaca pozna, pierdura nemtii. Cu gandul la lgbt-isti uitara sa dea in minge.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează