INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  POLONIA - ARABIA SAUDITĂ 2-0

FOTO Moment viral cu Herve Renard, în prima repriză din Polonia - Arabia Saudită » Prestație de MVP a traducătorului

Herve Renard (54 de ani), selecționerul Arabiei Saudite, și translatorul naționale saudite au oferit momente inedite în timpul meciului pierdut cu Polonia, scor 0-2. +11   FOTO
Herve Renard (54 de ani), selecționerul Arabiei Saudite, și translatorul naționale saudite au oferit momente inedite în timpul meciului pierdut cu Polonia, scor 0-2.

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 noiembrie 2022 18:25 / Actualizat sambata, 26 noiembrie 2022 18:28

Herve Renard (54 de ani), selecționerul Arabiei Saudite, și translatorul naționale saudite au oferit momente inedite în timpul meciului pierdut cu Polonia, scor 0-2. 

Herve Renard este un personaj aparte al Campionatului Mondial din Qatar. Cuvântările ținute la pauza meciului cu Argentina, câștigat de saudiți cu scorul de 2-1, au devenit virale. Un moment inedit s-a petrecut și astăzi, contra Poloniei. 

Germania continuă sfidările la adresa FIFA! Cum a apărut Hansi Flick la conferință: „Nu ne lasă să vorbim acolo, așa că vin singur!”
Germania - Spania
Germania continuă sfidările la adresa FIFA! Cum a apărut Hansi Flick la conferință: „Nu ne lasă să vorbim acolo, așa că vin singur!”

Herve Renard, moment viral în Polonia - Arabia Saudită

În minutul 37, la scorul de 0-0, în timp ce jocul era oprit din cauza unei accidentări, Renard l-a chemat la marginea terenului pe mijlocașul Sami Al Najei. 

+7 FOTO

Sfaturile oferite au fost însoțite de gesturi largi. Traducătorul a trăit la fel de intens momentul și l-a imitat aproape perfect pe antrenor.

Indicațiile nu s-au dovedit inspirate. Imediat după reluarea partidei, Piotr Zielinski a deschis scorul, din pasa lui Robert Lewandowski. Polonia s-a impus cu 2-0 și a făcut un pas important spre optimile de finală ale Campionatului Mondial.

Herve Renard vrea în „optimile” Mondialului

„Sunt mândru de ce au făcut băieții astăzi, de atitudinea lor. Nu a murit nimeni, încă nu s-a terminat pentru noi! Avem o finală împotriva Mexicului și vom face tot posibilul. Nimeni nu e resemnat în tabăra noastră, vom lupta până în ultima secundă”, a spus Herve Renard după eșecul cu Polonia.

VIDEO. Interviu cu un ziarist român, născut în Iran, după victoria istorică obținută în fața Tării Galilor, 2-0: „Eu folosesc cuvintele pentru a-mi câștiga existența, dar acum nu le găsesc!”

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial: 

CALCULE Criterii de departajare la Campionatul Mondial din Qatar » Cine merge mai departe în caz de egalitate de puncte

Contre între selecționeri la Campionatul Mondial: „O să vă distrugem!” vs. „Respectați-ne!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează