GALERIE FOTO Instagram, epic fail » Cum o încurajare la limită a unui campion mondial a devenit o propunere indecentă: „Hai să ne-o tragem!”

Articol de GSP - Publicat marti, 20 decembrie 2022 15:41 / Actualizat marti, 20 decembrie 2022 17:11

După succesul din finala Campionatului Mondial, jucătorii Argentinei au sărbătorit pe teren, alături de iubite și soții.

Printre aceștia s-a aflat și Alexis Mac Allister, una dintre revelațiile „pumelor” la acest turneu final. Mijlocașul de la Brighton a sărbătorit alături de iubita lui, Camila.

+39 FOTO

O încurajare s-a transformat într-o propunere vulgară după finala CM 2022

Camila a postat pe Instagram o fotografie cu iubitul său, chiar pe teren, iar Mac Allister a postat un comentariu care a devenit viral.

„Te amooooo!! Vamos carajooooooo”, a scris Mac Allister. Traducerea în română ar fi „Te iubesc! Hai, la dracu'!”

Însă algoritmul de la Instagram a tradus diferit mesajul lui Mac Allister, iar traducerea devenit virală pe internet. Astfel „ Vamos carajooooooo” a devenit o propunere vulgară, în engleză: „Let' s fuck”. În traducere „Hai să ne-o tragem”.

Instagram, epic fail » Cum o încurajare la limită a unui campion mondial a devenit o propunere indecentă: „Hai să ne-o tragem!”

Camila, 23 de ani, și Alexis, 23 de ani, sunt împreună din 2018, când acesta se afla în Argentina. Ulterior, aceasta s-a mutat cu el în Anglia, după transferul lui Mac Allister la Brighton.

+39 FOTO

Citește și: 

Ivana Knoll a ieșit pe plus cu 3 milioane, după aventura în Qatar! » Mesajul pentru români transmis de croată

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mafa
mafa  •  20 Decembrie 2022, 20:12

Asta daca intinde mâinile e bărbat !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează