VIDEO Ion Crăciunescu, contrariat de situația lui Istvan Kovacs de la Campionatul Mondial: „Pur și simplu nu înțeleg!”

Ion Crăciunescu (72 de ani) nu înțelege de ce Istvan Kovacs (38 de ani) încă nu a primit un meci ca „central” la actualul Campionat Mondial.
Ion Crăciunescu (72 de ani) nu înțelege de ce Istvan Kovacs (38 de ani) încă nu a primit un meci ca „central” la actualul Campionat Mondial.

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 noiembrie 2022 22:32 / Actualizat sambata, 26 noiembrie 2022 22:52

Ion Crăciunescu (72 de ani) nu înțelege de ce Istvan Kovacs (38 de ani) încă nu a primit un meci ca „central” la actualul Campionat Mondial. 

Istvan Kovacs face parte dintre cei 36 de „centrali” convocați la Campionatul Mondial din Qatar. Românul a primit până în acest moment doar 4 delegări în calitate de arbitru de rezervă. Ion Crăciunescu speră ca oficialii FIFA să îl păstreze pentru meciurile din fazele eliminatorii.

Franța, prima echipă calificată în optimile Campionatului Mondial! Mbappe a strălucit cu Danemarca
Franța - Danemarca 2-1
Franța, prima echipă calificată în optimile Campionatului Mondial! Mbappe a strălucit cu Danemarca

Ion Crăciunescu îl vrea pe Istvan Kovacs în acțiune la Mondial

„Eu cred că merita mai mult, Are o vârstă foarte bună pentru un arbitru. Nu înțeleg raționamentul celor de la FIFA. Chemi un arbitru cu toată brigada, asta înseamnă că trebuie să îi dai și meciuri... mi se pare mult prea mult să fie de 4 ori al patrulea.

Față de ce arbitri am văzut la acest Mondial, să mă ierte Dumnezeu... pur și simplu nu înțeleg! Ori îl ține rezervă acum și vor să îl delege în fazele superioare, dar nu știu ce să cred”, a spus Ion Crăciunescu la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

Match Quiz Germany vs Spain
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Germany vs Spain și poți câștiga 1.200 de lei cash! Premii totale de 4.000 de lei.

Istvan Kovacs, rezervă la 4 meciuri de la Capionatul Mondial:

Istvan Kovacs se numără printre cei 11 „centrali” fără meci oficial la acest turneu final, alături de Ma Ning (China), Yoshimi Yamashita (Japonia), Bakary Gassama (Gambia), Maguette Ndiaye (Senegal), Saíd Martínez (Honduras), César Ramos (Mexic), Kevin Ortega (Peru), Matthew Conger (Noua Zeelandă), Stephanie Frappart (Franța) și Salima Mukansanga (Rwanda).

Kovacs și franțuzoaica Stephanie Frappart sunt singurii europeni în această ipostază.

VIDEO. Interviu cu un ziarist român, născut în Iran, după victoria istorică obținută în fața Tării Galilor, 2-0: „Eu folosesc cuvintele pentru a-mi câștiga existența, dar acum nu le găsesc!”

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial: 

FOTO Moment viral cu Herve Renard, în prima repriză din Polonia - Arabia Saudită » Prestație de MVP a traducătorului

CALCULE Criterii de departajare la Campionatul Mondial din Qatar » Cine merge mai departe în caz de egalitate de puncte

Contre între selecționeri la Campionatul Mondial: „O să vă distrugem!” vs. „Respectați-ne!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  28 Noiembrie 2022, 12:34
Postat de sictir pe 26 Noiembrie 2022, 23:21

Pentru ca Kovacs este un arbitru foarte slab.

bro...e la campionatul mondial...din toti arbitrii la nivel mondial este printre putinii selectati....pe ce criterii se fac delegarile la meci, e alta poveste, dar nu poti sa spui ca e praf....e nevoie de ceva experienta si calitate pt a ajunge aici

ortega
ortega  •  27 Noiembrie 2022, 16:01

Păi tu nu înțelegi multe ,,, Cum ar fi orice decizie discutabilă care privește Parul Constanța . De vreo 10 ani urmăresc părerile tale și nici una , dar NICI UNA !!!!! . nu este împotriva echipei Regelui *** ... Dă-ți tu notă Crăciunoiule , imparțialule ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VanBasten
VanBasten  •  27 Noiembrie 2022, 10:59
Postat de Mariann_77 pe 27 Noiembrie 2022, 10:40

Il menajeaza pentru finala :))

Pentru finala mica.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează