INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  GERMANIA - JAPONIA 1-2

FAZA VIDEO „Și-a bătut joc de adversar?” » Bild îl acuză pe Rudiger de un gest penibil făcut în fața eroului Japoniei

Antonio Rudiger, foto: Imago +23   FOTO
Antonio Rudiger, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2022 22:04 / Actualizat joi, 24 noiembrie 2022 09:47

Germania, la primul meci de la Campionatul Mondial 2022, a pierdut cu Japonia, 1-2, după ce nemții au condus cu 1-0 la pauză.

Bild a remarcat un detaliu straniu în timpul partidei, la un duel dintre Antonio Rudiger, fundașul Germaniei, și atacantul Takuma Asano, cel care în minutul 83 a marcat golul victoriei.

Ministrul Germaniei, gest sfidător în fața lui Infantino și a șeicilor! Imaginea din tribune e virală
Germania - Japonia 1-2
Ministrul Germaniei, gest sfidător în fața lui Infantino și a șeicilor! Imaginea din tribune e virală

Și-a bătut joc Rudiger de adversar în Germania - Japonia?

Ce s-a întâmplat?

În minutul 64, Rudiger și Asano s-au duelat pe partea dreapta, în viteză, iar neamțul a avut câștig de cauză. 

Bild a remarcat că Rudiger, care și-a întrecut adversarul, a avut un stil de alergat diferit, considerat o ironie la adresa japonezului. Mai mult, după ce mingea a ieșit în afara terenului, Rudiger a fost surprins uitând-se către Asano și râzând.

+19 FOTO

„Rudiger aleargă pe banda dreaptă, într-un sprint cu Asano, și își ridică picioarele într-un mod ciudat. La final, a scos limba. Își bate joc de adversar?”, a scris Bild.

Vezi AICI VIDEO cu faza incriminată de Bild

Al doilea șoc de la Campionatul Mondial: Japonia, succes incredibil în fața Germaniei!

 Al doilea șoc de la Campionatul Mondial: Japonia a învins-o pe Germania, scor 2-1, după ce a fost dominată copios peste 70 de minute. Un succes copy-paste după cel reușit de Arabia Saudită în fața Argentinei.  

Germania a tremurat în startul partidei, când niponiii au marcat pe contraatac, dar Maeda era în ofsaid ('8). Apoi, nemții au preluat controlul total al partidei. 

Mai întâi, Rudiger l-a „amenințat” pe Gonda cu o lovitură de cap ('17), Gundogan a vrut să plaseze de la 16 metri, dar șutul n-a avut forță ('28), astfel că tabela a rămas nemișcată. Până în minutul 33. Raum a fost faultat în careu de portarul Japoniei, penalty și transformare sigură de la 11 metri semnată de Gundogan ('33). 

 Putea fi chiar 2-0 la pauză, numai că Havertz se afla în afara jocului în prelungirile primului act, iar jucătorul lui Chelsea a marcat degeaba. Germania a continuat o perioadă tăvălugul fără goluri și în repriza secundă. Honda s-a opus cât a putut, Musiala n-a cadrat o finalizare la capătul unei acțiuni individuale superbe ('52), 

Gundogan a trimis în bară ('60).  Incredibil însă, Japonia s-a trezit după minutul 70. Șutul lui Ito, deviat de Rudiger, a fost salvat de Neuer, apoi Sakai, ireal, n-a cadrat din câțiva metri ('73)! Banca Germaniei a amuțit în minutul 75. O centrare respinsă în față de Neuer a fost speculată perfect de Ritsu Doan, la pândă pe 6 metri. 

 Germania a fost năucită de tot în minutul 83! Minge lungă, în spatele fundașilor, finalizată la colțul scurt de Asano ('83). Portarul lui Bayern, fără reacție, la fel ca Goretzka sau Gnabry. Die Mannschaft n-a mai avut forța să evite rușinea!

Citește și: 

Selecționerul Braziliei, întrebat dacă echipa sa va sărbători golurile prin dans » Răspuns fără ocolișuri

Lecție de civilizație! Fanii Japoniei au început să strângă gunoiul de pe stadion, după victoria cu Germania! Imagini extraordinare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
paiazze
paiazze  •  26 Noiembrie 2022, 09:48

Si trebuie sa-mi imaginez din cele 20 de poze facute cu telefonul din fata televizorului cum alerga Rudiger? Cea mai tare inventie in domeniul stirilor, pe cuvant... :)))

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  25 Noiembrie 2022, 00:30
Postat de Neacsumihaisorin201989 pe 24 Noiembrie 2022, 00:07

cred ca ati uitat ca e doar un sport pana la urma..nu e geo-politica...nu stiam ca nu sunt permise astfel de glume....oamenii sunt seriosi cu ce nu trebuie iar cu ce ar trebui sa ia in serios ....ia peste picior si in gluma....edoar un meci de fotbal..chill bro

Aha, deci cand o fac ei e gluma, cand un alb zice numele unei culori (ca asa se cheama culoarea in tara lui) fara a avea nicio intentie rasista nu mai e gluma, fotbalistii se supara si pleaca de pe teren. Pai cum facem? Pentru unii muma, pentru altii ciuma? Unde sunt desteptii care dadeau de pamant degeaba cu Coltescu? Atat din lume cat si din tara ma refer...

kukubau53
kukubau53  •  24 Noiembrie 2022, 17:02

Il urasc pe individul asta (nu conteaza ce culoare are !....), de cand, intr-o finala C.L., l-a RUPT intentionat pe De Bruyne de la Man.City .......

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close