Soția lui Di Maria, atac la Adil Rami: „Angel te-ar putea învăța cum să tratezi o femeie sau cum să marchezi într-o finală”

Jorgelina Cardoso și Di Maria/ foto Instagram
Jorgelina Cardoso și Di Maria/ foto Instagram

Articol de GSP - Publicat joi, 29 decembrie 2022 13:59 / Actualizat joi, 29 decembrie 2022 14:06

Jorgelina Cardoso, soția lui Di Maria, a avut un mesaj dur pentru Adil Rami, jucătorul francez care l-a numit pe Emiliano Martinez „cel mai mare rahat din fotbal”.

După ce l-a jignit pe Martinez, Rami, campion mondial cu Franța în 2018, a primit un răspuns din partea lui Di Maria: „Dibu (n.r. - porecla lui Martinez) este cel mai bun portar din lume. Du-te să plângi în altă parte”.

Ulterior, și soția lui Di Maria a avut un mesaj dur pentru Adil Rami, pe Instagram: „Angel te-ar putea învăța cum să plângi de emoție, cum să tratezi corect o femeie sau cum să marchezi într-o finală. La mulți ani, geniule”.

Adil Rami l-a insultat pe Emiliano Martinez

„Martinez este cel mai mare rahat din fotbal. Mbappe i-a traumatizat atât de tare încât sărbătoresc mai mult victoria împotriva jucătorului nostru decât Cupa lor Mondială.

Bounou merita trofeul de cel mai bun portar de la Mondial”, a transmis Adil Rami, în prezent legitimat la Troyes.

Ce a făcut Emiliano Martinez după ce a devenit campion mondial cu Argentina:

Citește și:

Plătește clauza! Chelsea vrea să facă acum cel mai scump transfer din istoria clubului

Joao Felix poate ajunge în Premier League » Un club uriaș îl vrea din ianuarie

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
moraru642gmail.com
moraru642gmail.com  •  29 Decembrie 2022, 16:59

Foarte inteligenta *** (***), simpatica asta cu doi neurone rataciti prin incinta ei crâniens da sfaturi dar nu stiu in ce calitate , *** zilnica a lui Di Maria sau de *** de dat cu parerea, pacat de realizarile Argentinei ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.libera
steaua.libera  •  29 Decembrie 2022, 16:40

Uită-te la ei. Pe cât sunt de simpatici, pe atât sunt și de inteligenți!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează