Jurnalistă jefuită în direct, în timp ce transmitea din Qatar: „Polițiștii m-au întrebat cum vreau să fie pedepsit hoțul”

Dominique Metzger a fost jefuită în timp ce transmitea în direct de la Doha, de la Campionatul Mondial de Fotbal. 
Foto: captură Youtube @Todo Noticias
Dominique Metzger a fost jefuită în timp ce transmitea în direct de la Doha, de la Campionatul Mondial de Fotbal. Foto: captură Youtube @Todo Noticias

Articol de GSP - Publicat luni, 21 noiembrie 2022 10:09 / Actualizat luni, 21 noiembrie 2022 10:57

Dominique Metzger (45 de ani), o jurnalistă din Argentina, a fost jefuită în direct, în timp ce transmitea pentru canalul Todo Noticias, din țara natală, de la Doha, unul dintre orașele unde se dispută Campionatul Mondial din Qatar. 

  • Gazeta Sporturilor este, exceptând TVR-ul, singura instituție media din România care trimite 4 jurnaliști la turneul final din Qatar
  • Ovidiu Ioanițoaia, Dan Udrea, Remus Răureanu și Andrei Crăițoiu transmit din Doha pe durata competiției.
Dacă Ceaușescu trăia, avea de ce să fie invidios » 5 informații tari de la Qatar - Ecuador: scene ireale în jurul stadionului + ce se găsea în săculeții puși pe fiecare scaun din arenă
CM QATAR
Dacă Ceaușescu trăia, avea de ce să fie invidios » 5 informații tari de la Qatar - Ecuador: scene ireale în jurul stadionului + ce se găsea în săculeții puși pe fiecare scaun din arenă

Jurnalistă jefuită în direct! „Mi-a fost furat portofelul”

„Ei bine, asta este experiența mea din Qatar de până acum: mi-a fost furat portofelul, în timp ce eram în direct la TV. Sunt în acest moment la o secție de poliție. M-au trimis aici pentru a raporta jaful, pentru că oamenii legii sunt foarte siguri că toată ipostaza poate fi identificată pe camerele de supraveghere și m-au asigurat că îmi vor găsi portofelul, în care erau documentele mele de identitate, bani, carduri de credit, ceea ce mă intersează pe mine cel mai mult. 

A fost un simplu jaf, nu a fost un lucru deloc violent. Nu am realizat când am fost jefuită. La un moment dat, dansam cu mai multe persoane și cred că acolo s-a petrecut totul. Ceea ce se întâmplă este că localnicii ne văd într-un mod diferit și vor să se distreze cu noi. Am vrut să îmi scot portofelul și să îmi cumpăr o apă. Atunci am realizat că îmi lipsește”, a precizat jurnalista din America de Sud, potrivit Marca.

Jurnalistă jefuită în direct, când transmitea din Qatar: „Polițiștii m-au întrebat cum vreau să fie pedepsit hoțul”

„Polițiștii m-au întrebat la un moment dat: «Ce vrei să facă justiția în această situație?» Pentru că îl vom găsi pe hoț, sunt camere de supraveghere de înaltă calitate peste tot. M-am gândit că înțelesesem greșit traducerea, dar nu a fost așa. 

Au insistat să mă întrebe ce pedeapsă aș dori să îi fie dată hoțului: dacă mi-aș fi dori să fie condamnat la 5 ani de închisoare, dacă vreau să fie deportat. Insistau să mă întrebe ce pedeapsă aș vrea să primească, că eu pot decide. Eu le-am spus doar să îmi recupereze bunurile. 

Nu am vrut să mă pun eu în locul justiției. Mi se făcuse pielea de găină, pentru că polițiștii păreau foarte serioși în ce spuneau”, a mai spus Dominique Metzger. 

VIDEO. Corespondență GSP din Qatar. De aici se produce și se cosmetizează Mondialul!

Citește și:

Cătălin Țepelin, redactorul-șef GSP, concluzie dură după primul meci de la Campionatul Mondial: „Qatar a jucat PENIBIL! Dacă asta e echipă de Mondiale, eu sunt Mister Olympia”

Măsură incredibilă pregătită în Qatar » Ce riscă să pățească fotbaliștii care vor purta banderola LGBTQ

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
traian_v
traian_v  •  24 Noiembrie 2022, 00:01
Postat de dobrin pe 23 Noiembrie 2022, 22:13

Am incercat sa scriu mai pe ocolite, cu exemple din biblie, dar tot degeaba.

:) Multumesc oricum.

dobrin
dobrin  •  23 Noiembrie 2022, 22:13
Postat de traian_v pe 22 Noiembrie 2022, 20:13

N-am apucat sa iti vad raspunsul. Am intarziat si ti-au dat cenzorii trei stele. Ca la generali ;)

Am incercat sa scriu mai pe ocolite, cu exemple din biblie, dar tot degeaba.

betino1995
betino1995  •  23 Noiembrie 2022, 00:14

Pana nu demult hotului i se taia mana dreapta, ca sa nu mai fure decat cu cea care ii mai ramanea, iar daca recidiva i se taia...continuati voi ! Capul sau altceva ?

Vezi toate comentariile (31)
Comentează