UPDATE Mondial fără Balonul de Aur! Benzema s-a accidentat și va rata turneul din Qatar

Karim Benzema, la antrenamentul naționalei Franței/ foto: Imago Images
Karim Benzema, la antrenamentul naționalei Franței/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 noiembrie 2022 21:44 / Actualizat duminica, 20 noiembrie 2022 00:56

Karim Benzema (34 de ani), atacantul naționalei Franței, s-a accidentat la antrenamentul de sâmbătă și va rata Campionatul Mondial din Qatar.

Deși inițial s-a crezut că atacantul lui Real Madrid va putea intra după primul meci din grupe, Le Parisien anunță că accidentarea sa este mult mai gravă: ruptură musculară. Informația a fost confirmată și de Federația Franceză.

GOAT vs. GOAT » Leo Messi și Cristiano Ronaldo au blocat internetul cu imaginea pe care fanii vor s-o vadă și la Mondial! Ce au postat
VIRAL
GOAT vs. GOAT » Leo Messi și Cristiano Ronaldo au blocat internetul cu imaginea pe care fanii vor s-o vadă și la Mondial! Ce au postat

Benzema s-a accidentat și va rata Campionatul Mondial

Benzema a acuzat dureri sâmbătă seară în zona cvadricepsului de la piciorul stâng și a părăsit antrenamentul naționalei. Verdictul medicilor a venit aproape de miezul nopții după un RMN la clinica Aspetar din Doha. A treia pierdere uriașă pentru Franța, după Kante și Pogba.

Karim a ratat 5 din ultimele 6 meciuri ale lui Real Madrid tocmai din cauza unor probleme la cvadricepsul piciorului stâng.

Deschamps poate chema alt jucător până luni

Cel mai probabil, locul lui Benzema în primul „11” va fi luat de Olivier Giroud, atacantul lui AC Milan. Selecționerul Deschamps are la dispoziție până luni să cheme un înlocuitor pentru câștigătorul Balonului de Aur din acest an. Le Parisien susține că ar putea fi vorba de unul dintre Wissam Ben Yedder (AS Monaco), Martin Terrier (Rennes), Anthony Martial (Manchester United) și Moussa Diaby (Bayer Leverkusen).

Sunt foarte trist pentru Karim, care își fixase ca obiectiv acest turneu final. În ciuda acestei noi lovituri primite de naționala noastră, am mare încredere în acest grup. Vom face totul posibil ca să trecem de provocările care vor urma.
Didier Deschamps, selecționerul Franței

Franța face parte din grupa D, alături de Tunisia, Australia și Danemarca.

37 de goluriîn 97 de meciuri are Benzema în tricoul Franței

Citește și alte știri despre Campionatul Mondial: 

Mingea Mondialului din Qatar: Al Rihla, zboară de nici n-o vezi!

Tot ce trebuie să știi despre Campionatul Mondial din Qatar: grupe, toate loturile, programul și televizarea partidelor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  20 Noiembrie 2022, 08:43
Postat de stelu pe 20 Noiembrie 2022, 08:23

omrani. sau gnohere.

are super jocatori care asteapta sa ii ia locul...toti golgheteri, poate mai putin martial, dar terrier si diaby cel putin

stelu
stelu  •  20 Noiembrie 2022, 08:23

omrani. sau gnohere.

Aliluia
Aliluia  •  20 Noiembrie 2022, 08:08

Cam gata sansele Frantei la trofeu. Aliluia

Vezi toate comentariile (5)
Comentează