INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ARGENTINA - AUSTRALIA

FOTO Leo Messi, „în transă” înainte de meciul cu Australia! Imagini spectaculoase din loja căpitanului Argentinei

Lionel Messi (35 de ani) a părut mai motivat ca niciodată înaintea meciului 1.000 al carierei, optimea de finală de la Campionatul Mondial, Argentina - Australia. +12   FOTO
Lionel Messi (35 de ani) a părut mai motivat ca niciodată înaintea meciului 1.000 al carierei, optimea de finală de la Campionatul Mondial, Argentina - Australia.

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 decembrie 2022 21:26 / Actualizat sambata, 03 decembrie 2022 21:35

Lionel Messi (35 de ani) a părut mai motivat ca niciodată înaintea meciului 1.000 al carierei, optimea de finală de la Campionatul Mondial, Argentina - Australia. 

  • Optimile de finală de la Campionatul Mondial: Olanda - SUA (3-1), Argentina - Australia, Franța - Polonia, Anglia - Senegal, Japonia - Croația, Maroc - Spania, Brazilia - Coreea de Sud și Portugalia - Elveția
  • Programul complet al optimilor de finală: ziua și ora de disputare
  • Remus Răureanu, trimisul special GSP la Campionatul Mondial din Qatar, va fi la pe stadion la meciul Argentina - Australia și va transmite cele mai importante informații de la fața locului

Scena e pregătită pentru calificarea „pumelor” în sferturile de finală. Stadionul „Ahmad bin Ali” este ocupat în proporție de 90% de suporteri argentinieni, iar liderul „pumelor” arată mai motivat ca niciodată. 

+8 FOTO

Leo Messi, la meciul cu numărul 1.000 din carieră 

Momentul intonării imnului a fost unul extrem de emoționant. Parcă în transă, Messi a cântat cât l-au ținut corzile vocale, dând un semnal clar colegilor lui. 

Leo are și o motivație suplimentară. A închiriat o întreagă lojă pentru familie. Soția Antonela Roccuzzo și fiii Thiago, Mateo și Ciro au fost surprinși purtând tricouri cu numărul 10 și cu numele celui de la care fanii așteaptă titlul mondial.

+8 FOTO

Dacă trece de Australia, Argentina va juca în sferturile de finală împotriva Țărilor de Jos.

VIDEO. Fanii Argentinei, pregătiți de sărbătoare la meciul cu Australia de la Campionatul Mondial

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial:

FOTO Dan Petrescu, contrariat de o fază de la Mondial: „Doamne ferește dacă eram eu! Chiar nu mai înțeleg”

Fostul internațional român sub contract cu Al Sadd a urmărit din tribună Elveția - Serbia și a tras concluziile: „Doar așa putem profita peste 7 luni”

Playtech: ȘOC! Zelenski schimbă SOARTA războiului din Ucraina! Putin va înnebuni de nervi, e HALUCINANT!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează