INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ARGENTINA - FRANȚA

Decizia care putea schimba istoria fotbalului! Messi putea reprezenta altă națională la Mondialul din Qatar » Nu e vorba de Spania sau Italia!

Lionel Messi // FOTO: Guliver/GettyImages
Lionel Messi // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 decembrie 2022 12:58 / Actualizat duminica, 18 decembrie 2022 16:21

Lionel Messi va juca azi a doua finală de Campionat Mondial din cariera sa, contra Franței, dar cariera sa ar fi putut fi total diferită.

  • Argentina - Franța e marea finală a Campionatului Mondial din Qatar 2022. Ultimul act se va disputa azi, de la ora 17:00. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT+FOTO pe GSP.ro și în direct pe TVR 1.

Cel mai important jucător din istoria Argentinei, alături de Diego Maradona, ar fi putut reprezenta o altă națională. Și nu Italia, țară din care are strămoși, și nici Spania, țară în care a locuit de la 13 ani.

Cel mai nebun bilet din istorie? După 9 luni de emoții a ajuns la ultimul meci, Argentina - Franța! A cedat în această dimineață și a dat cashout pentru o sumă enormă
ARGENTINA - FRANȚA
Cel mai nebun bilet din istorie? După 9 luni de emoții a ajuns la ultimul meci, Argentina - Franța! A cedat în această dimineață și a dat cashout pentru o sumă enormă

Messi ar fi putut juca pentru Australia

Jurnalistul Guillem Balague, care a publicat o carte despre viața lui Lionel Messi, a dezvăluit că atacantul argentinian de 35 de ani s-ar fi putut naște în Australia.

Potrivit lui Balague, familia lui Lionel Messi a luat în calcul să se mute în Australia, în anii '80, din cauza crizei economice din Argentina

Jorge Messi, tatăl lui Leo, a fost cel care a luat în calcul mutarea, dar până la urmă a rămas în Argentina, iar în iunie 1987, la Rosario, s-a născut Leo.

„Lucrurile puteau fi diferite. În Argentina era o criză, Banii nu mai aveau valoare, nu erau locuri de muncă. A fost o discuție pe care Jorge Messi a avut cu cineva. 

Când soluția problemelor e să te muți, nu mai contează unde. Iar ei știau persoane care au plecat în Australia. Dar decizia a fost să rămână. Leo s-a născut, iar la 12 ani a dat probe la Barcelona. Imaginați-vă cum ar fi fost ca Messi să se nască în Australia”, a spus Guillem Balague.

Match Quiz finala CM: Argentina - Franța
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Argentina - Franța și poți câștiga 1.200 de lei cash! Premii totale de 4.000 de lei.

Am fost întrebat, informal, dacă vreau să joc pentru Spania. Dar am spus că mereu vreau să reprezint Argentina. Iubesc țara, iubesc aceste culori. Mereu urmăream meciurile la televizor 

- Lionel Messi

Argentina - Franța, echipe probabile

ARGENTINA: E. Martínez - Molina, Romero, Otamendi, Lisandro Martínez, Acuña - De Paul, Enzo Fernández, Mac Allister - Messi, Álvarez 
SELECȚIONER: Lionel Scaloni

FRANȚA: Lloris - Kounde, Varane, Upamecano, T. Hernandez - Tchouameni, Rabiot - Dembele, Griezmann, Mbappe - Giroud 
SELECȚIONER: Didier Deschamps 

Stadion: Lusail Stadium (Al Daayen) 
Arbitru: Szymon Marciniak (Polonia)

VIDEO Argentina, favorita lui Vasile Maftei: „Am vrut de la început să câștige Campionatul”

Citește și:

„De ce nu are Argentina jucători negri la Cupa Mondială?”. O analiză provocatoare Washington Post a declanșat reacții zgomotoase în întreaga lume

Scandal uriaș rasist! Un jurnalist din Danemarca a comparat legătura marocanilor cu familiile lor cu „o familie de maimuțe”! Nemții i-au comparat cu ISIS!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
81mada
81mada  •  18 Decembrie 2022, 17:44

M am speriat, am crezut ca e Romania…

Vezi toate comentariile (1)
Comentează