INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ȚĂRILE DE JOS - ARGENTINA 2-2 (3-4 LA PENALTY-URI)

Noi detalii despre scandalul Messi - Weghorst » Un martor povestește ce a văzut

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 decembrie 2022 08:13 / Actualizat duminica, 11 decembrie 2022 09:32

La două zile după Țările de Jos - Argentina (2-2, 3-4 la penalty-uri) apar noi informații despre scandalul dintre Lionel Messi și Wout Weghorst.

Jucătorii lui Louis Van Gaal au digerat cu greu înfrângerea la loviturile de departajare și gesturile făcute de argentinieni după meci, iar Wout Weghorst a vrut să discute cu Lionel Messi, care l-a jignit, numindu-l prost.

Cătălin Țepelin îi pune în oglindă pe Messi și Ronaldo: „Dacă asta a fost finala meciului lor istoric, Cristiano a pierdut detașat”
COMPARAȚIE
Cătălin Țepelin îi pune în oglindă pe Messi și Ronaldo: „Dacă asta a fost finala meciului lor istoric, Cristiano a pierdut detașat”

Noi detalii din scandalul Lionel Messi - Wout Weghorst

Mundo Deportivo prezintă noi detalii despre momentul tensionat de la finalul partidei, citând un jurnalist de la o televiziune suedeză, care a fost martor la eveniment.

„Eu eram la doar câțiva metri și am văzut totul. Era multă tensiune. Exista o stare de iritare. Messi a intrat pe tunel, în timp ce Weghorst a rămas să aștepte la controlul antidoping. Atunci a început discuția.

Nu a fost o ceartă, dar se simțea tensiunea. Van Dijk a intervenit pentru a-i calma.

A fost neașteptat să-l văd așa pe Messi. Nu încape îndoială. Mai ales în fața unui adversar care are 2 metri. E o mare diferență de înălțime între ei”, a spus jurnalistul suedez.

Reacția lui Wout Weghorst după ce a fost jignit de Messi

Weghorst a povestit scandalul cu Messi și cu jucătorii Argentinei.

„Am vrut să dau mâna cu el după meci. Îl respect mult, ca fotbalist. Dar mi-a dat peste mână și nu a vrut să îmi vorbească.Spaniola mea nu este atât de bună, dar am auzit cuvinte lipsite de respect. Sunt foarte dezamăgit”, a spus atacantul de 30 de ani, de la Beșiktaș.

Explicația lui Messi: „Ne-a jignit tot meciul”

După ce l-a jignit în direct la TV, Leo Messi a explicat de ce a avut această reacție.

De când a intrat, ne-a provocat, ne-a lovit, ne-a spus anumite lucruri. Nu mi se pare că asta face parte din fotbal. Eu mereu respect pe toată lumea și vreau să fiu respectat. Nici antrenorul lor (n.r. - Louis Van Gaal) nu ne-a respectat”., a spus starul lui PSG.

VIDEO Totul despre Argentina – Croația

Citește și: 

Cătălin Țepelin îi pune în oglindă pe Messi și Ronaldo: „Dacă asta a fost finala meciului lor istoric, Cristiano a pierdut detașat”

Neymar, primul mesaj după eliminarea de la Mondial: „Asta a fost cu siguranță înfrângerea care m-a durut cel mai tare”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
Freyya
Freyya  •  12 Decembrie 2022, 13:20
Postat de vardy pe 11 Decembrie 2022, 10:10

Olandezul ne crede prosti. Adică în tensiunea aia după meci, el s-a dus sa ii felicite pe adversari. Cine îl crede?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Freyya
Freyya  •  12 Decembrie 2022, 13:20
Postat de clubman pe 11 Decembrie 2022, 11:34

Toata lumea a vazut ce s-a intamplat pe teren, nu cred ca mai este loc pentru comentarii. Au aparut si imaginile cu Lautaro inconjurat de stolul de ''nederlandezi''... Si plavanul a vrut sa-l felicite pe Messi?!...:) Nimic nu poate fi mai degradant decat sa-ti pierzi demnitatea... Messi i-a aratat lui Weghorst unde este locul lui, simplu...

ce loc? la WC langa Messy?

alexcp712
alexcp712  •  11 Decembrie 2022, 23:59

Imposibil... Cartonașele galbene de până în sferturi inclusiv se șterg. Cei care au 1 cartonaș intră curați în semifinale. Și mă îndoiesc sincer că Messi o să ia roșu în semifinale

Vezi toate comentariile (20)
Comentează